Om SKIVE-HER

Tæt, tættere, tættest på Skive-egnen

Du kan læse nyheder fra hele Skive-egnen on-line her.
Dermed er et nyt lokalt nyhedsmedie skabt.

Her finder du fra første dag masser af lokale nyheder fra både sport, kultur, erhverv og lokalområder. Du vælger selv præcis, hvad du ønsker at læse via en overskuelig søgefunktion. Her søger og sorterer du nemt i nyhedsstrømmen efter det, der interesserer dig mest – uanset om du kun ønsker at læse nyheder, der vedrører dit eget lokale sogn eller at læse alt om fodbold (både professionelt eller amatør) på hele Skive-egnen.

 

Hvorfor Skive-her?

”Flere virksomheder har gennem årene forsøgt at lave en portal for Skiveegnen. Det har hver gang været en langsommelig og besværlig proces, fordi økonomien afhang af salg af virksomhedsprofiler på forhånd. Derfor har de aldrig fået succes, da indholdet aldrig blev udbygget tilstrækkeligt til at tiltrække nok besøgende. Vi har lært af andres fejl, vender tingene på hovedet og går mod strømmen.”

 

Erhverv møder private

Skive-her.dk opretter en GRATIS grundprofil for alle knap 7.500 registrerede virksomheder i Skive, Fjends, Vinderup og på Fur. Og ikke nok med at alle virksomheder er samlet på siden. Hele den massive nyhedsstrøm om sport, kultur, musik, offentlige myndigheder, virksomheder og lokale sogne bliver tilgængelig på skive-her. Dermed er et nyt komplet nyhedsmedie skabt.

 

Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk