Kunstpartiet inviterer til valg-event

Valg i Skive:

Oplev et unikt valg-event med “Kunstpartiet”, når kunsten fortolker politikkens verden med dens forførelse og overbevisning af visioner og mærkesager.

Kunstpartiet introducerer deres kommende projekt POLITI-K SKOLEN, som vil finde sted i Skive den 24.-25. november, samt ønsker alle de opstillede kandidater til kommunalvalget held og lykke med bobler, gaver og performances.

Valg-eventet giver et humoristisk og frisk indspark til kommunalvalget, og vil være for alle nysgerrige borgere, såvel som kandidater og pressen.

Kunstpartiet vil desuden fra den 20.-25. november være til stede i Skive og tilføre kommunalvalgets slutspurt kolorit og humor og forberede Skive til POLITI-K SKOLEN.

Workshop - for dem der tabte.
POLITI-K SKOLEN er udviklet på baggrund af Kunstpartiets tidligere projekt Mayor in Residence.

Gennem 18 måneder (535 dage) stillede Giuseppe Bonifatis alter ego “Jeppe” op som Kunstpartiets Borgmesterkandidat i Holstebro. På trods af at Jeppes dansk var meget improviseret, var hans valgkampagne planlagt i detaljen. Jeppe vandt Holstebros befolknings støtte, men “tabte” alligevel valget under Holstebro Festuge.

Kunstpartiet har derfor besluttet, at de i løbet af en intensiv 2-dages workshop for de politiske kandidater vil afsløre de hemmeligheder og strategier, der gjorde det muligt for den “Længste valgkampskandidat kendt i historien og hans førstedame” at dukke uskadt op med fornyet energi efter den længste valgkamp, hvor mange ville have givet op efter den første måned.

Kunstpartiet får ny frontfigur
Udover at introducere POLITI-K SKOLEN vil Kunstpartiet offentliggøre deres nye frontfigur. Rampelyset vil blive givet til den spanske kunstner Alberto Martinez Guinaldo, Kunstpartiets Forsvarsrådgiver og spydspids, som vil fortsætte med at "forsvare" og sprede Kunstpartiets idealer og filosofi i hele Jylland...

D. 15/11 VALG-EVENT Kl. 17.00-17.45 (Det Gamle Rådhus)

 D. 24/11 Parade kl. 15.00- 17.00 (Skive gågaden/Det Gamle Rådhus) 
I samarbejde med Skive Ungdomsskolen. start v. Skive Ungdomsskole, gennem gådegaden til Det Gamle Rådhus, samt happenings ved Det gamle Rådhus.

D. 25/11 Politi-k Skolen 09.30-17.00 (Det Gamle Rådhus)
Workshop med de ikke valgte politikere

D. 25/11 Ciao, Ciao Bambini 20.00 - Skive Musikskole 
Koncert/forestilling v. Giuseppe L. Bonifati og M.stro Claudio Passilongo.
Gratis adgang - begrænset antal billetter.

Se hele programmet her

I samarbejde med Skive Kommune, Skive Ungdomsskole, Holstebro Kommune & Kulturaftalen for Midt- og Vestjylland. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk