KULTURCAFE – politisk debataften med byrådskandidaterne

Foto: Skive Kommune
Valg i Skive:

Kulturelt Samråd Skive inviterer alle til at deltage i Kulturcafeen, onsdag den 11. oktober kl. 19.00 i Skive Theater, som er arrangeret i anledning af det kommende valg.

De politiske partier er inviteret, og der vil være et panel bestående af kandidater opstillet til byrådet. Paneldeltagerne har på forhånd fået tilsendt fem spørgsmål, som de er blevet bedt om at svare på. Herudover vil der være mulighed for spørgsmål fra salen.

Til at facilitere mødet har arrangørerne engageret Sven Ole Schmidt, som er procesvært, coach – og orkesterleder, sanger og skuespiller. Sven Ole Schmidt vil lede forsamlingen igennem aftenen, og hans samarbejdspartner, Anni Bjørn, som er skuespiller og kunstterapeut, vil stå for små, underholdende overraskelser undervejs.

De politiske kandidater, der har sagt ja til at deltage, er følgende: Jan D. Andersen fra Socialdemokratiet, Bent Dyrberg fra Radikale, Jeppe Tandrup Nielsen fra Alternativet, Preben Andersen fra Dansk Folkeparti, Anders Bøge fra SF, Jannie Christensen fra Liberal Alliance, Per Jeppesen fra Skive-Listen og Peter Neumann fra Det Konservative Folkeparti. Der er plads til flere partier i panelet, så hvis de partier, der endnu ikke er repræsenteret, har lyst til at deltage, kan de henvende sig til Kulturelt Samråds formand Charlotte Danefeld.

Charlotte Danefeld siger: ”Det er vigtigt, at vi får sat fokus på, hvad vi kan og hvad vi vil, og at vi har visioner og mod til at satse og prioritere. Vi skal sætte fokus på den betydning, kulturlivet kan have for den generelle bosætning og især tilflytning til kommunen. Kulturen kan være andet end en skåltale – det kan være en løftestang for samfundsudviklingen. Vi ser frem til at høre de fremmødte paneldeltageres synspunkter på kulturen på egnen.

Vi håber, at der kommer rigtig mange til Kulturcafeen, så vi kan få en god debat om, hvordan vi kan udvikle kulturlivet i vores kommune."

Det er gratis at deltage i Kulturcafeen, som finder sted onsdag den 11. oktober kl. 19.00 i Skive Theater. Undervejs serveres kaffe med sødt. Alle er velkomne.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk