Sommerskolefolderen er ude!

Uddannelse:

Endnu engang er det årlige katalog udgivet – denne gang er det gået online. Kataloget er fyldt med sommerskoler og aktiviteter for Skiveegnens børn.

I år slår kataloget igen sin egen rekord med flere sommerskoler end nogensinde før.

Sommerskolekataloget byder på hele 46 sider fyldt med sommerferieaktiviteter – og du kan både opleve gode gamle kendinge og helt nye indslag.

I skole i sommerferien?
Sommerskolerne er for børn og unge, som har lyst til at prøve kræfter med sport eller kreative aktiviteter – og måske få nye venner undervejs. Også i år er der noget for enhver smag og alder. Få bl.a. et glædeligt gensyn med Maden & Energien, Musik-sommerskole, AquaCamp og Fodbold sommerskoler.

Er du mere til nye oplevelser, finder du også en række af dem i kataloget: Hvad med at prøve Spiludvikling, Tegneskole, Alletiders Atletikskole, Maritim skole eller Teater sommerskolen?

Udover sommerskolerne kan du også få inspiration til natur- og kulturoplevelser på Skiveegnen i sommerperioden. For hele familien. I kan bl.a. gå på fossiljagt, spise middag med fjordens dyr og besøge Bispens Marked.

Find årets sommerskolefolder på skive.dk/sommerskoler

Skive Kommune har valgt at udgive folderen online i år pga. hjemsendelse af skoleeleverne i forbindelse med Covid-19. Vær derfor opmærksom på at skoleeleverne ikke får en trykt udgave i år. Det vil dog være muligt at finde folderen i en trykt udgave på udvalgte kulturinstitutioner - herunder Skive Bibliotek, når de åbner igen.

Ændringer kan forekomme
Den nuværende situation med Covid-19 kan betyde aflyste arrangementer. Hold derfor øje med arrangørernes hjemmesider og/eller Facebooksider eller kontakt den enkelte arrangør for mere information. Se og download årets sommerskolefolder på skive.dk/sommerskoler

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk