Skive Executive - en værdiskabende bestyrelsesuddannelse

Foto: SET
Uddannelse:

Kend bestyrelsens ansvar og få værktøjerne til at udføre erhvervet som professionelt bestyrelsesmedlem. 

Sådan lyder det i invitationen til ”Skive Executive” – et kvalificerende uddannelsesforløb målrettet nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer. Uddannelsen udbydes primo 2019 af Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter/ SET – i samarbejde med Ledernetværket og InSourze A/S. Som optakt til bestyrelsesuddannelse afholdes Inspirationsmøde torsdag, den 17. januar 2019 hos SET, der netop er flyttet fra Østerbro til Skives gamle elværk på Brårupgade i Skive.

-Bestyrelsesuddannelsen er for både for den deltager, der ønsker at bringe sine kompetencer i spil i en bestyrelsespost og for ham/hende, der allerede har en bestyrelsespost, men ønsker at få en dybere indsigt i et værdiskabende bestyrelsesarbejde, forklarer erhvervskonsulent Signe Bak Jørgensen fra SET, der tilføjer, at Skive Executive ligeledes henvender sig til den direktør, erhvervsleder eller ejerleder, som ønsker en større indsigt i, hvad man som leder skal gå efter for at få en effektiv bestyrelse.

Uddannelsen består af tre heldagsmoduler i hhv februar, marts og april: 1: Den effektive bestyrelse og Dit bestyrelsesansvar. 2: Den økonomiske dagsorden og Den menneskelige bestyrelse. 3: Den strategiske udfordring og Bestyrelsesarbejde i praksis.

Undervisningen varetages af Kim Møller Rasmussen og Tina Weilert, InSourze A/S. Derudover krydres uddannelsen med indlæg fra anerkendte revisorer, advokater og repræsentanter fra det lokale erhvervsliv og bestyrelser.

Tina Weilert fortæller: -Uddannelsen vil være særligt fokuseret på det praktiske bestyrelsesarbejde med gode anvendelige værktøjer. Som en del af undervisningsmaterialet anvender vi bogen ”Hvad er meningen”, som er et koncept og en samling værktøjer til bestyrelsesarbejdet.

Hun tilføjer, at deltagerne som tilvalg / tilkøb kan gå op til eksamen i maj måned, ligesom der – som optakt til dette - tilbydes en eksamensworkshop.

-Skive Executive er for ham eller hende, der gerne vil deltage i debatten om det værdiskabende bestyrelsesarbejde og samtidig gerne vil have et indblik i, hvilke kompetencer, der er vigtige at tage med ind i bestyrelseslokalet – og ikke mindst hvordan man udvikler disse kompetencer, lyder det fra Signe Bak Jørgensen, der gør opmærksom på, at alle interesserede er velkomne til at deltage i bestyrelsesuddannelsen.

Læs mere om Skive Executive på skiveet.dk under arrangementer.

Skive Executive:

Fakta:

Inspirationsmøde
Torsdag d. 17. januar 2019
Kl. 16.30-18.00
SET, Brårupgade 18C, Skive

Bestyrelsesuddannelsen
Modul 1
26. februar kl. 8.30-16.00

Modul 2
21. marts kl. 8.30-16.00

Modul 3
9. april kl. 8.30-16.00

Eksamensworkshop (tilvalg)
1. maj kl. 8.30-12.00

Eksamen (tilvalg)
21. maj

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk