Om sensitive børn og voksne på Skive Bibliotek

Uddannelse:

Torsdag aften den 12. januar 2017, klokken 19.00 – 21.00, holder Anne-Mette Sohn Jensen foredrag på Skive Bibliotek.

Anne-Mette deler ud af sin viden om og erfaring med særligt sensitive børn og voksne. Du møder en uhøjtidelig fortæller med hjertet på rette sted og med stor respekt for de mange forældre og professionelle, som hver dag beriges og udfordres af deres sensitive børn og voksne. Hudløst ærligt og med stor autenticitet krydrer hun sit foredrag med eksempler fra eget liv – både som fagperson og mor. Fordi hun selv har mærket, hvad det betyder for hele familien, når et barn er sensitivt, får hendes udsagn og synspunkter mere vægt.

Anne-Mettes foredrag om livet med sensitivitet og sårbarhed som omdrejningspunktet præsenteres på én gang med humor, store armbevægelser og selvironi - men også med stor faglighed. Som tilhører får du værktøjer og gode råd fra en kvinde, der i kraft af sin faglige baggrund og som sensitiv mor til et sensitivt barn ved, hvad hun taler om. I dette foredrag tager Anne-Mette sig også kærligt af de voksne, og byder ind med idéer til, hvordan du kan blive et bedre menneske ved at drage omsorg for dig selv og leve med hele dit hjerte.

Som forfatter til bogen ”Dit sensitive barn – en guide til en bedre hverdag” og en kandidatgrad i pædagogisk psykologi har hun stor viden om det særligt sensitive personlighedstræk. I foredraget bliver du også klogere på begreberne sårbarhed og skam, og du tages med på en rejse, hvor du møder en forståelse af, hvad det vil sige at træde ind på livets scene. Scenevant og med en evne til at komme ud over rampen serveres faglig viden sammen med pædagogiske værktøjer til at skabe gode rammer i hverdagen for vores sensitive børn – og de voksne.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk