Løbende åbning af skole- og dagtilbud

Foto: Pixabay
Uddannelse:

Dagplejen og de første vuggestuer, børnehaver og skoler i Skive Kommune er klar til at tage imod børnene onsdag den 15. april. De sidste åbner mandag den 20. april.

Der er blevet arbejdet igennem på skole- og dagtilbudsområdet i påskedagene. Efter statsminister Mette Frederiksens udmelding om, at børn fra alderen 0 år og op til 5. klasse skal vende tilbage til deres skole eller pasningstilbud, har Sundhedsstyrelsen defineret de præcise retningslinjer for, hvordan skole- og dagtilbud skal indrette sig for at mindske smitterisikoen for covid-19. Retningslinjerne er nu blevet omsat til konkrete handlinger, og der er lavet en plan for en løbende åbning af skole og dagtilbuddene i Skive Kommune.

- Rammerne og hygiejnen skal leve fuldstændigt op til Sundhedsstyrelsens forskrifter, og da der er forskel på de lokale forhold og de fysiske muligheder, der er på hvert sted, har vi valgt at åbne løbende op. På den måde sikrer vi, at vi kommer på plads med de mange detaljer rundt omkring på de enkelte skoler og dagtilbud, fortæller Jan Lund-Andersen, direktør for Kultur og Familieforvaltningen og talsmand for kommunens krisestab.

Cirka halvdelen af kommunens skoler, specialskoler og dagtilbud åbner onsdag den 15. april. De resterende følger i dagene derefter, og mandag den 20. april vil alle skole og dagtilbud for 0-årige til 5. klasses børn være åbnet.

  Onsdag Torsdag Fredag Mandag
Dagplejen Alle      
Vuggestuer
 
VSD
 
Hedemarken
Valhalla
Paletten
 
Daycare
Lærkereden
Børnehaver 
Apoteker Norgaard
Børnegård Durup
Daycare
Hedemarken
NØSD
Roslev Børnehave
Troldehusene
VSD
Ørslevkloster
Hem
Lærkereden (delvist)
Oddense
Paletten/Valhalla
Tumlegården 
  (Lærkereden delvist) 
Skoler

 
Brårup (delvist)
Durup
Glyngøre
NØSD, Jebjerg
Roslev
Ørslevkloster
Ådalskolen
Aakjærskolen


 
Brårup (delvist)
Hem
Højslev
Nr. Søby
NØSD, Jebjerg
Oddense
Krabbeshus
Resen
Skivehus
Ungdomsskolen
VSD
   

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk