Kom til messe med armene oppe

Uddannelse:

Det er en forening i medvind, der lørdag den 4. februar inviterer til alternativ messe på Skive Bibliotek. Tidens Tanker har efter at have flyttet tilholdssted til netop Skive Bibliotek forud for den igangværende sæson mere end fordoblet tilskuertallene til foreningens arrangementer, og derfor er forventningerne også høje til den kommende messe, der er den tredje i rækken, men den første, der finder sted på biblioteket.

Gæster til messen, som har fri entré, kan blandt andet opleve stande med clairvoyance, forskellige former for healing, tankefeltterapi (TFT), klangmassage, hypnose, håndlæsning, Kangen Vand, tarotlæsning, zoneterapi, kranio-sakralterapi, akupunktur, englekort, salg af sten, krystaller og Aloe Vera-produkter.

Der bliver desuden mulighed for at få prøvebehandlinger, hvoraf en del vil være mod betaling. Man kan også være heldig at vinde en behandling ved at deltage i Tidens Tankers amerikanske lotteri.

Der vil også blive mulighed for at høre spændende foredrag under messen, og dem bliver der også gratis adgang til, fortæller formanden for Tidens Tanker, Annemette Nørgaard.

-Vi ved, at over halvdelen af befolkningen har prøvet alternativ behandling, og vi ved, at rigtig mange mennesker deler vores interesse for alternativ behandling, personlig udvikling og spiritualitet. Vi glæder os meget til at give alle dem, der kommer, en spændende og givende dag i bibliotekets flotte rammer, siger Annemette Nørgaard.

Messen varer fra klokken 10-16.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk