International Ordblindeuge - Blikket rettet mod ordblindhed

Uddannelse:

I uge 40, fra den 3.-9. oktober, markeres ordblindhed med den internationale Ordblindeuge. Også i Skive sættes der ekstra fokus på ordblindhed.

Torsdag den 5. oktober kl. 16.30-20.30 på Skive College, Arvikavej 2B, 7800 Skive, kommer dagen til at rumme forskellige arrangementer med blikket rettet mod ordblindhed.

STAND-UP I BØRNEHØJDE MED MIKKEL RUGHOLM
Et finurligt og magisk stand-up show for både børn og voksne. Hør også Mikkel fortælle om sine oplevelser med at have læse- og skrivevanskeligheder.

FOREDRAG MED SKUESPILLER THOMAS BO LARSEN
Thomas Bo Larsen er først for nylig "sprunget ud" som ordblind og fortæller denne dag om sine oplevelser og erfaringer.

HVAD GØR SKIVE KOMMUNE FOR ORDBLINDE?
Oplæg ved bl.a. læsekonsulent Bodil Skipper Buntzen. Få information om Nota og Forældrenetværk, samt inspiration fra en lokal virksomhed.

IT, APPS OG BØGER
Alle arrangører har stande, hvor du kan besøge dem. Kom til app-café hos VUC, få en snak om tilbuddene på Skive College og få gode råd til IT og bøger for ordblinde m.m.

TILMELDING
Arrangementet er GRATIS, men det kræver tilmelding. Læs mere og tilmeld dig på www.skivebibliotek.dk under "Arrangementer", eller kontakt Skive College på tlf. 99 14 14 14 inden den 2. oktober 2017. Der kan købes mad og drikke til fornuftige priser.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk