I tvivl om studievalg? Tag til virtuelt åbent hus hos VIA i Skive

Foto: VIA University College
Uddannelse:

Alle VIAs campusser er fysisk lukkede indtil august på grund af corona-pandemien. Derfor bliver åbent hus på læreruddannelsen i Skive den 3. juni afviklet virtuelt. Det betyder, at de unge - og deres forældre - kan sidde hjemme foran skærmen og møde uddannelsen. Og få svar på det, de er i tvivl om.

”Det er første gang i VIAs historie, at vi holder virtuelt åbent hus i alle 11 byer, hvor vi udbyder uddannelse i Region Midtjylland. Så det er noget helt nyt, som vi glæder os meget til. Vi er nødt til at holde vores campusser fysisk lukkede for besøgende på grund af corona-pandemien. Men det er dejligt, at vi i stedet har mulighed for at byde velkommen indenfor i det virtuelle rum,” fortæller Gitte Sommer Harrits. Hun er prorektor i VIA University College og den øverst ansvarlige for alle VIAs uddannelser.

På læreruddannelsen i Skive er der virtuelt åbent hus onsdag den 3. juni klokken 16.00-17.30.

Her bliver det muligt for de uddannelsessøgende at logge sig på videotjenesten Zoom og høre oplæg om uddannelsen til lærer.

Åbent hus kan hjælpe med at afklare tvivl om studievalg
”Vi ved fra adskillige undersøgelser og samtaler med vores egne studerende, at de unge ofte er meget i tvivl om, hvilken uddannelse de skal vælge. Og det er meget forståeligt, for der er mange muligheder. Men vi ved også, at netop åbent hus ofte kan hjælpe de unge med at blive mere afklarede omkring deres valg. Derfor er jeg også meget glad og stolt over, at corona ikke sætter en stopper for det tilbud hos VIA. Det bliver bare på en anden måde, end vi plejer,” forklarer Gitte Sommer Harrits.

Til virtuelt åbent hus i Skive er der oplæg om studiemiljøet og læreruddannelsen. Samtidig bliver der mulighed for at stille spørgsmål til studievejledere og nuværende studerende om adgangskrav, undervisningsformer, praktik og alt det andet, der fylder, når man skal vælge uddannelse.

Nemt og bekvemt at tage til virtuelt åbent hus
”Vi håber, at vi måske får endnu flere uddannelsessøgende på besøg, end vi plejer, når vores åbent hus er virtuelt, og de unge nemt og bekvemt kan sidde hjemme foran skærmen. Måske betyder det også, at endnu flere forældre har tid og mulighed for at ’tage med’ til åbent hus. Det er vi spændte på at finde ud af i starten af juni, når det hele afvikles,” siger VIAs prorektor Gitte Sommer Harrits.

Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 5. juli kl. 12.00 gennem kvote 1.

Fakta om virtuelt åbent hus på VIA i Skive
Tid: Tirsdag den 3. juni 2020, kl. 16.00-17.30.
Sted: Virtuelt på videotjenesten Zoom.
Mød: Læreruddannelsen
Info og tilmelding: via.dk/aabenthus

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk