GirlTalk – hjælp til det svære teenageliv

Foto: Pixabay
Uddannelse:

Der kan være mange udfordringer forbundet med at være en ung pige. Den 15. november kl. 19 – 20.30 deler psykolog og grundlægger af GirlTalk.dk, Anna Bjerre, ud af sin viden på området på Skive Bibliotek.

Mange teenagere har brug for en at tale med, og mange ved ikke, at der er hjælp at hente. Piger fra 12 år og op kan, i selskab med deres forældre, veninder eller helt på egen hånd, komme og få inspiration og gode råd til, hvordan de kan tackle livet som ung. At være ung i dag er ikke altid nemt. Der stilles krav fra alle sider, skolen, vennerne, familien og samfundet. Alle disse krav kan give følelsen af at være fortabt, og hverdagen kan blive svær at tackle. 

I takt med de mange valgmuligheder i samfundet, følger også en stor frygt for at mislykkes, og konsekvenserne kan være store. Manglende trivsel, præstationsangst og tilsvarende psykiske symptomer tegner en hverdag for piger, som er faret vild på vejen mod voksenlivet. Hvordan finder jeg ud af hvem jeg er? Hvordan skal jeg kunne leve op til alle de krav, der stilles til mig? Hvad er det lykkelige liv? Hvorfor gør det nogen gange så ondt indeni? – Dette er blot nogle af de spørgsmål, som GirlTalk.dk forsøger at hjælpe med. Book en gratis billet på www.skivebibliotek.dk.

GirlTalk.dk er en non-profit organisation, der arbejder for at hjælpe unge udsatte piger mellem 12 og 24 år. Gennem gratis chatrådgivning, åbent forum, samtalegrupper samt psykologsamtaler og foredrag hjælper de unge piger igennem livet med alle de udfordringer og valg, der følger med. På GirlTalk.dk kan man tale om det hele – alt fra kropslige forandringer, problemer med forældre, lavt selvværd og ensomhed til selvmordstanker, selvskade og spiseforstyrrelser. GirlTalk.dk har ca. 125 frivillige rådgivere, 6 ansatte og en frivillig bestyrelse.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk