Foredrag med med datingkongen Morten Wagner

Uddannelse:

Torsdag den 27. april inviterer SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og iværksætterhuset STEP1 alle interesserede til foredrag med stifteren af Dating.dk. Morten Wagner, der bl.a. står bag Dating.dk og Freeway.dk. Foredraget med Morten Wagner kickstarter samtidig en 4 dages workcamp i STEP1.

Et foredrag med Datingkongen Morten Wagner er et foredrag man ikke lige glemmer. En hudløs ærlig, sjov, sympatisk og inspirerende mand, som har imponerende meget at berige andre med. Han er helt nede på jorden til trods for, at de fleste kender ham som Datingkongen, en moderne Simon Spies og Danmarks svar på Hugh ”Playboy” Hefner. Hans foredrag er befriende ucensureret og bramfrit, og tager tilhørerne med på hans eventyr med business, dating og dejlige damer.

Den 45-årige Wagner startede under jurastudiet Dating.dk i 1998 - sammen med to venner og sin far. Efterfølgende har han taget en uddannelse som pilot og er nu aktiv som foredragsholder med budskabet om, at iværksætterne skal stå ved deres historie – på godt og ondt. Samtidig er han travlt beskæftiget som bygherre og byggeleder i forbindelse med renovering af en faldefærdig ruin i Spanien, hvor han nu bor.

I foredraget afslører Morten Wagner tips og tricks til, hvordan man charmerer kvinder, og bliver en gennemslagskraftig iværksætter og erhvervsmand. Foredraget tegner også et portræt af en af it-generationernes pionerer, der gjorde en drengedrøm til virkelighed. En historie om en knægt fra Viborg, der blev moppet intenst som dreng, og endte på toppen af verden som datingkonge og millionær.

-Stå nu ved din succes! Jeg vil gerne gøre op med den tendens, der hersker med, at det som iværksætter først er legalt at have det sjovt, hvis man også har haft det hårdt. Det behøver på ingen måde være en lidelse eller noget, du skal retfærdiggøre, fordi ellers er du ikke en rigtig iværksætter. Hvad med at du bare er vanvittig dygtig, eller heldig, eller at timingen var perfekt?” Sådan siger Morten Wagner til Bizz Up Magasinet om det at have levet et farverigt og festligt liv, imens hans datingvirksomhed voksede fra skæv idé til solid millionforretning op gennem 00’erne.

I dag er Dating.dk en del af Freeway koncernen, som tæller mange af de største danske sociale netværk, herunder Arto.dk, Virtual Manager, Trendsales, spigo.dk og DKBN. I alt er Freeway involveret i lidt over 20 forskellige sider og vokser hurtigt.

Eventkoordinator Lise Korsgaard fra SET fortæller, at alle interesserede er meget velkomne til foredraget med Datingkongen den 27. april i STEP1. Deltagerprisen er 125 kr. og tilmelding skal ske på www.skiveet.dk.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk