En aften om hypnosens mange muligheder

Foto: Per Nielsen
Uddannelse:

Hvad foregår der egentlig i øverste etage hos et menneske? Hvorfor får nogle mennesker stress, mens andre er bange for edderkopper? Hvordan fungerer vores hukommelse egentlig?

Der er mange ting at blive klogere på, når hypnotisør og coach Per Nielsen fra Skive torsdag den 10. november kl. 19-21.30 gæster Center Salling i Durup med foredraget ”På tur i sindets krinkelkroge”.

”Hypnose har været kendt og anvendt i flere tusinde år. Det har til alle tider fascineret mennesker, men fordi det ud over at være brugt i terapeutisk sammenhæng også har været brugt som underholdning, og fordi den type hypnose kan virke mystisk og nogle gange lidt overvældende – især hvis man som tilskuer ikke får en forklaring på, hvad der sker – har det også skræmt mange, og der hersker den dag i dag mange falske myter om hypnose”, fortæller Per Nielsen.

I de senere år er der dog kommet større og større respekt om hypnose, anvendt som terapi, og der kommer nu også mere og mere videnskabelig forskning, der bakker op om hypnoterapiens resultater og muligheder.

Under foredragets første del giver Per Nielsen en generel indføring i, hvordan sindet fungerer, hvad hypnose er, og hvordan det kan bruges til skabe positive forandringer.

Efter kaffepausen kommer det til at handle om ”konverserende hypnose”, som er en nyere form for hypnose, der ikke kræver en egentlig induktion. Per Nielsen er netop vendt hjem fra et stort træningsseminar i Dublin og kan nu kalde sig Master i konverserende hypnose.

”Jeg glæder mig til at dele det med tilhørerne. De kommer til at lære at sætte sig selv i en positiv tilstand, der kan berige alle deres interaktioner. Jeg giver flere andre gode fif til, hvordan man kan øge sin indflydelse på andre på en positiv måde. Og selv om formålet med aftenen ikke er at lave terapi, kan man som tilhører godt risikere at gå hjem mere glad og lettet, end da man kom”, siger Per Nielsen.

Billetter kan købes ved indgangen. Publikum bedes dog af hensyn til kaffen tilmelde sig til arrangør Tina Hartmeyer på sms 28263074.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk