DM i Skills repræsenteres også af Skive og omegn

Uddannelse:

DM i Skills 2018 sætter rekord i deltagende fag. Konkurrencerne med deltagelse af over 300 af de dygtigste unge fra erhvervsuddannelserne foregår i MCH, Herning, 18. - 20. januar.

Når DM i Skills afgøres i MCH, Herning 18. - 20. januar 2018, er hele landet repræsenteret. Det viser en kortlægning af deltagernes hjemsteder.

I alt 315 unge fra erhvervsuddannelserne er tilmeldt dette års DM i Skills. Vi sætter rekord med hele 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag. Oversigt over deltagende fag findes her.

Fra Skive og omegn lyder det således:

  • Detail, Skive College
  • Personvognsmekaniker, Uddannelsescenter Holstebro
  • Social- og Sundhedsassistent, Randers Social- og Sundhedsskole
  • Detail, Skive College
  • Detail, EUC Nordvest
  • Maskinsnedker, Skive College

Se flere deltagende på kortet her

Hovedparten af deltagerne i konkurrencefagene træner i disse uger i fritiden eller på fuld tid på deres skole eller i virksomheden. Forud for det har de kvalificeret sig til DM gennem skolekonkurrencer og regionale mesterskaber.

DM i Skills er en konkurrence, hvor de dygtigste unge fra erhvervsuddannelserne viser deres evner. Selve konkurrencen løber over tre dage, hvor der arbejdes under tidspres foran et stort publikum med at gøre et bestemt stykke arbejde færdigt i den bedst mulige kvalitet. Opgaverne er skruet sammen, så man inden for det enkelte fag får afprøvet et bredt udsnit af kompetencer.

SkillsDenmark er en non-profit organisation støttet af Undervisningsministeriet, arbejdsmarkedets parter, faglige udvalg, erhvervsskoler, fonde og virksomheder. Vi arbejder for øget fokus på erhvervsuddannelserne gennem konkurrencer som DM i Skills, EuroSkills og WorldSkills.

Oktober 2017 kom SkillsDenmarks landshold på 15 deltagere hjem fra WorldSkills i Abu Dhabi med to bronzedaljer og otte ”Medaillons of Excellence”. Holdets samlede pointscore bragte Danmark på 10. pladsen i konkurrencen med 59 deltagende nationer. Næste internationale konkurrence er EuroSkills 2018, som foregår i september i Budapest.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk