Bliv frivillig mentor

Uddannelse:

Kurset er for dig, der har lyst til at være mentor for personer, der har brug for en rollemodel og en hjælpende hånd.

Kurset strækker sig over 5 undervisningsaftener, det er gratis at deltage og du vil efter kurset modtage et uddannelsesbevis.

Der er stor forskel på hvem, der gerne vil have en mentor - og deres behov. Nogle har brug for én, der vil lytte og give et godt råd, andre har brug for hjælp til at huske aftaler og komme op om morgenen, motivere borgeren til at komme ud på arbejdsmarkedet, andre igen har brug for én, der kan inspirere til et godt fritidsliv. Så vi har brug for mange forskellige mentorer. Vi vil sammen afklare, hvor meget tid og energi, du kan bruge, så vi kan lave det rigtige match.

På mentorkurset vil du lære meget mere om, hvad det vil sige at være frivillig mentor, hvad det er for nogle personer, der har brug for en mentor, og sidst, men ikke mindst, en masse gode værktøjer til samtaler og håndtering af mentorrollen - kort sagt, vi klæder dig på til at være mentor.

Efter endt mentoruddannelse har du mulighed for at blive en del af Skive Kommunes frivillige mentorkorps, hvor der afholdes forskellige arrangementer.

Har du lyst til at høre mere om det at være mentor, så mød op til vores informationsmøde:

Torsdag d. 19. januar 2017 kl. 19.00.

På Marienlyst kursuscenter, Marienlystvej 15, Skive.

Informationsmødet varer ca. 2 timer. 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mentorkoordinator Anna Mogensen på mail: anna@skivekommune.dk eller på tlf. 9915 6473.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk