Bliv bedre til at læse med Alkalær

Foto: Pixabay
Uddannelse:

I Skive, og Herning, tilbyder to kvinder læseundervisning og læsetræning for både børn, unge og voksne, som enten ikke kan læse - eller som gerne vil op på samme niveau som resten.

Hos Alkalær Midt/Vest tilbyder Lone og Helle en undervisning som er tilpasset den enkelte elev. De to undervisere benytter metoden Alkalær, som er en metode der ikke efterlader huller i det indlærte. Indlæringen er systematisk og grundig.

Lone og Helle har med deres erfaring oplevet at læsevanskeligheder kan medføre andre ting såsom mavepine, uro i kroppen, sociale vanskeligheder, træthed og manglende lyst til at gå i skole.

De ligger begge tryk på at det aldrig er for sent at lære at læse, og at alle kan blive fortrolige med sprogets lyde. Alkalær-metoden er et resultatbaseret undervisningssystem, hvor alle, der er motiverede, og som har et velfungerende sanseapparat, kan lære at læse.

Undervisningen er opbygget med forskellige tilgange, som kan være spil, kreative aktiviteter, bevægelse og opmuntring - og derved bibeholder motivationen og lysten til at lære.

Gennem forløbet med undervisningen af et barn deltager enten mor eller far - eller gerne begge - som fast person, så den voksne ser, hører og lærer det samme som barnet. Dette er vigtigt, da barnet og den voksne skal træne sammen mellem hver undervisning.

Alkalær Midt/Vest's Facebook-side kan der ses at mange allerede har haft glæde af at arbejde sammen med Lone og Helle.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk