170 cirkusartister leverede et brag af en Forestilling i Nr. Søby

Uddannelse:

Traditionen tro har uge 41 været emneuge på tværs af klasserne på Nr. Søby Skole. 
"Vi plejer at have emnet motion, sundhed og bevægelse på skemaet i uge 41. I år har vi ændret lidt, så emnet kom til at hedde Gøgl og Motion"' fortæller skoleleder Michael Varmdal Mogensen.
"Vi er jo en lille skole, og en af vores vigtigste værdier er fællesskab. Derfor gør vi meget ud af at alle kender alle, og sådan en uge her hvor børnene er sammen på tværs af årgangene gør en stor forskel for fællesskabet. De ældste af vores elever viser en enorm omsorg for de yngste, og de vokser af at have ansvar for at alle er med."
Emneugen har budt på lidt af hvert. Mandag startede med en introduktion til cirkusverdenen, her blev både læst forskellige tekster, set cirkusfilm, fremstillet plakater, øvet cirkussange og forskellige akrobatiske øvelser.
Tirsdag var alle børn på Skive Stadion til atletikstævne, endnu en tradition som de på Nr. Søby Skole vægter højt. "Atletikstævnet er en tilbagevendende tradition, som giver alle børn, store som små, en helt anderledes dag. Børnene nyder at vi en gang i mellem lægger bøgerne til side og tager væk fra de vante skolerammer" fortæller skolelederen.
Onsdag og torsdag har skolen så haft besøg af Einar Trie fra Cirkusfabrikken i Salling. Han har sammen med et par hjælpere undervist alle 170 børn i cirkus og gøgl. Emneugen kulminerede så torsdag aften med en kæmpe cirkusforestilling for forældre og søskende. Alle børn var med på gulvet og leverede et brag af et show.
Sideløbende med cirkusemnet har de yngste børn også gået op i kampagnen "Bag for en Sag". Børnene har været med til at bage og pynte muffins og cookies som blev solgt efter forestillingen. Overskuddet herfra går til Børns Vilkår og BørneTelefonen. 
"I morgen slutter vi så ugen af med endnu en tradition, nemlig den årlige Skolernes Motionsdag, og så går børnene på en velfortjent efterårsferie" slutter Michael Varmdal Mogensen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk