To nye vindere på årets anden Sportslørdag

Trav:

Sejr Overgaard Møller har en fin hoppe i Tara Brise, og både hende og Sejr fik deres første sejr, der kom efter en offensiv styring med pres på førende Aura de sidste 1300 meter. Til slut var Tara Brise stærkest og vandt sikkert.

Rolf Jørgensen - søn af Peter Rudbeck - havde fået chancen med Hans Ulkrik Kristensens Sir Knox, som han fra toptillæg kørte snusfornuftigt med i et i øvrigt flot afviklet uddannelsesløb med fem heste på linie i opløbet. Sir Knox kom perfekt frem indvendigt og kunne på open stretch lige nøjagtigt vinde.

Montéløbet gav en meget sikker sejr til storfavoritten M T Heavens Dream, som Anette Uglebjerg havde alt under kontrol med i spids, og Morten Melins hest vil fortsat vinde mange løb.

“Tarok-hesten” Passion For Bambus var på besøg fra Århus, og Han vandt en flot sejr kørt af Niels Knudsen, som tidligt sendte sin billedskønne hest til spids, hvorfra han vandt ganske let.

Leif Jokumsen har gjort det flot med Tristan Dalimo, som han fik gratis. I sin tredje start for Leif kom sejren, der dog hang i en tynd tråd med 600 meter til mål, hvor Tristan Dalimo i spids løb ud i galop, men han kom flot tilbage og vandt sikkert.

Kristian Juul kørte et perfekt inderbaneløb med Rubella Shadow, som fandt hullet i udgangen af opløbssvinget, og hun skød frem til en sikker sejr.

af Henrik Dyhrberg

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk