Tarok ifølge Ib Grønbech - afsløring af skulpturen 28. juni 2015

Trav:

Vendelbo-sangeren og stenhuggeren, Ib Grønbech har foreviget Tarok, Dannebrog på fire ben, i en flot stenskulptur, som bliver afsløret 28. juni 2015

Et helt tilfældigt møde mellem formanden for Tarok Skive, Anne Marie Kristensen og Vendelbosangeren, Ib Grønbech har ført til, at Tarok Museet søndag den 28. juni 2015 ved et offentligt arrangement kan afsløre en sten-skulptur af Tarok, Dannebrog på fire ben.

Ib Grønbech, som i offentligheden bedst er kendt som sanger og sangskriver, har nemlig også en passion for andre kunstarter - nemlig stenhugning.

"Tarok Museet fik et yderst flot og generøst tilbud fra Ib Grønbech, som tilbød at hugge en stenskulptur, der illustrerer hovedet af den berømte travhest.” siger formand for foreningen, Tarok Skive. ”Det var så spændende et projekt, at vi bare måtte takke ja!

Og med økonomisk støtte fra Spar Midt Vest Fondene, har vi kunnet realisere projektet. Så vi glæder os utrolig meget til at afsløre skulpturen for vore gæster, samarbejdspartnere og sponsorer ved arrangementet d. 28. juni.” fortsætter Anne Marie Kristensen.

Klokken 14.00 vil Ingelise og Jørn Laursen afsløre Tarokskulpturen, som vil få en fast plads ved indgangspartiet til Tarok Museet, hvor den vil tage imod museets gæster.

Afsløringen kl. 14.00 er et åbent arrangement, hvor alle interesserede kan komme og se Ib Grønbechs værk.
”Der er lagt op til en festlig dag og vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at få en ekstra oplevelse denne dag. Museets gæster vil denne dag nemlig også få lejlighed til at hilse på
Taroks oldebarn, Barok - som nu er blevet to år og filmstjernehesten Primus Pax, som endnu engang tager turen fra Mols Bjerge til Skive.

Entré-prisen til museet er uændret - nemlig blot 30 kr. for voksne og gratis for børn (0 - 14 år) ifølge med voksen. Derudover vil der være mulighed for at købe øl, sodavand, kaffe/te og kage, samt grill-selv-pølser.” siger Anne Marie Krisensen - Og så spiller Ib Grønbech spiller nok et musiknummer! slutter Anne Marie Kristensen, som har boet på Hagenshøj med sin familie de seneste 10 år.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk