Store gevinster og fine tider

Trav:

Årets anden løbsdag blev afviklet i et fint vintervejr på en hurtig bane, og i stregspillene var der så store overraskelser, at V5 kun var løst af fem norske spillere, der hver fik 75.000 kr., og så var V4 spillet ikke løst.

Dagens mand blev amatørtræneren Johnni Olsen, der vandt med sine to startheste Tough Mccoy og Sherif Mccoy. Begge heste fik serveret optimale rygløb, og begge vandt sikre sejre. Johnni Olsen forklarede i sejrsinterviewet, at fremgangene skyldtes gode heste, nyt foder og en omlægning af træningen med hestene.

 

Kent Friborg blev dagens store ”bombemand”, da han vandt med Saxwill Money, der trods et løb i dødens kunne besejre førende Rain Bell efter hård kamp de sidste 600 meter, hvor slaget bølgede frem og tilbage.

 

Knud Mønster vandt V5 epilogen med dagens største favorit Sindy Shadow, som fra spids akkurat kunne afvise en godt angribende Tinghøj.

 

Der var også Shadow-opdræt at finde i amatørløbet, hvor Jan Friis-trænede Touch My Shadow vandt sikkert fra spids kørt af Martin Andreassen før Rubella Shadow.

 

Begynderløbet gav sejr til Dennis Kristiansens Wanga T, der efter store problemer med halsen nu fik luft i det klare frostvejr. Sejren kom efter kamp med førende Vestmark, som kapitulerede med galop midt i opløbet.

 

Dennis Kristiansen var også tæt på sejren med Viola Danstone, men i ryg siddende Tocoolforyou kørt af Kenneth Andernsen smuttede forbi via open stretch. Tocoolforyou har god klasse, og vinder flere sejre, hvis stilen holdes.

 

Dagens hurtigste vinder blev Henrik Lønborgs Speedy Lendalund, som vandt i tiden 1.13,4a/1600m efter et fint rygløb undervejs. Henrik Lønborg satsede og pillede ørehætten af den galoplystne hest, og det viste sig at være en god disponering, da Speedy Lendalund var fint med hele vejen og vandt let.

 

Det første af to puljeløb blev vundet af Power K K kørt af Jimmi Riisgaard til bundodds. Undervejs førte My Gold Queen, men hun var uden svar, da Power K K angreb på sidste langside.

 

Det andet puljeløb gav sejr til Århus-hesten J P Bit, som kørt af Niels Knudsen vandt fra spids, men sejren var nær forduftet, da One Boy lignede vinderen midt i opløbet, men One Boy rullede over i galop 10 meter før mål og så var sagen klar.

 

Montéløbet gav sejr til J B Pedersens Key Star Ø, som endnu en gang viste, at han trives vældig godt sammen med Sabina Gammelgård, der havde ham placeret fremme i spids det meste af løbet.

 

Vindertiderne i de fem sprinterløb var i øvrigt: 1.14,7, 1.15,4, 1.14,3, 1.13,4, 1.15,7. Meget flot sådan en kold januar dag.

 

Omsætningen blev i øvrigt så fin som 1.733.129 kr.

 

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk