Skive Trav var i det gæstfri hjørne i aftes

Trav:

Skive Trav oplyser: Skive Travs trænere var i de gæstfri hjørne mandag aften, hvor de udenbys trænede heste nappede otte sejre i de ni løb, hvilket er noget usædvanligt.

To kuske dobbeltsejrede, og de er begge fra Aalborg.

Anders Pedersen var favorit med to heste og indfriede til fulde spillernes forventninger, men han var selv i tvivl om, hvilken forfatning Pet Vet Time var i forud for løbet. Men den stærke Saltum-hest modstod problemer med bentøjet og kæmpede sig til sejr, selvom stilen til tider var ”rullende”. Med egentrænede Trine Hellebjerg var der ikke de store dikkedarer, da hun trods spor 8 let skød til spids og siden vandt i hånden, og den lidt iltre Trophy Catch-datter er på vej mod en ny stor sæson.

Kenneth Andersen havde i chancevurderingerne advaret om en god chance med Jørgen Klitgaards Whimsical Lady, og hun indfriede til fulde jockeyens forventninger, da hun fra spids kæmpede til stregen og afviste en godt angribende April Hydrup. Whimsical Lady gav 14 gange pengene, men endnu mere gav Lasse Kristensens Speedy Højlund i odds, da han vandt til 17 gange pengene. Her viste Kenneth Andersen stor koldblodighed, da han blev siddende i andet spor, da blandt andet Twentysix Paupau angreb med 600 meter til mål, og Speedy Højlund brugte de sparede kræfter til at smutte forbi indvendigt i opløbet til en sikker sejr.

Begynderløbet gav en flot sejr til Jeppe Juel´s Aron Neergård, som dog fra start satte spillerne på pinebænken, da han hoppede i kamp om spids. Aron Neergård blev derefter gemt af vejen i bagfeltet, men da pengene skulle uddeles var han klar, og spurten frem til sejr var flot.

Aftenens eneste hjemmebanesejr stod Christian Lindhardt for med Georg Østergaards Super Sali, som har ramt topformen igen. Hun var med i spidskampen, men blev trumfet af Sensei Bob, der blev sendt afsted fra start. Super Sali kunne dog via open strech overhale denne og afvise andre gode angreb ude i banen til en sejr i ny rekordtid 1.13,8a/1600m.

Skive Amatørserie gik til Billund og Jens C Jacobsen, som prikkede starten perfekt med Triestina Simoni og hurtigt var i spids trods voltespor 6 med sin hoppe, der siden fik lov til at gå i et højt tempo, der gjorde det svært for tillægshestene at nå frem. Det var Triestina Simonis første sejr i start nummer 39.

Monteuddannelsesløbet gav en totalt overlegen sejr til en markant forbedret Running Lindy, som Katrine Henriksen red til sejr. Det var hendes første sejr i blot andet forsøg. Running Lindy kom til start med ene gallopper i programrækken, men et flot trænerarbejde havde forbedret hesten, som så godt ud.

Niels Erik Christensen vandt formløbet med den lille kæmpe Lulu F H, som fik et godt løb i vinderhullet. Hun kom ud til angreb i opløbet og kæmpede sig til en kort men sikker sejr.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk