O’grady har mod på store montéopgaver

Trav:

Ved Copenhagen Cup-dagen imponerede O’grady, da den med Christina Lindhardt vandt montéløbet i overbevisende stil, og der bl.a. besejrede de sidste to års danske mester Palermo Tårs.

Der var inden starten snakket meget om, at det her med monté tilsyneladende var noget som den 11-årige O’grady i den grad kunne finde ud.

Hesten drønede til føring for rytteren Christina Lindhardt og kontrollerede siden alt undervejs. Til slut trak O’grady fra og vandt uden at virke træt på flotte 1.13,7 over normaldistancen, skriver Carsten Rabjerg.

- Jeg vidste godt O’grady ville være flyvende i monté, for det havde han vist i træningen. Monté er rigtigt let for ham, og vi havde meldt ham til Solvalla i weekenden, hvor han dog ikke kom med, fortæller Torben Hovgaard, der dog allerede har kigget efter andre opgaver. I stedet starter O’grady hvis muligt i montéløbet på Oslo Grand Prix-dagen, hvor Christina Lindhardt er tilbudt ridtet på ham, og så kan det også sagtens være han kommer til DM i Monté.

DM i monté afvikles lørdag d. 24. juni på Nykøbing F. Travbane med 25.000 kr. i førstepræmie over 2140 meter autostart.

Hvad er et monteløb
Monteløb er en disciplin, hvor rytteren/jockeyen sidder på ryggen af den travende hest. Hesten løber i den gangart, der kaldes trav, som er en symmetrisk gangart, i hvilken de diagonale lemmer føres frem samtidigt; bevægelsen er derfor totaktet. Galoperer hesten gentagne gange i et monteløb, bliver den diskvalificeret.

I Danmark er monte en anerkendt sportsgren, som afvikles på otte af landets ni væddeløbsbaner, og som spilmæssigt udbydes af Danske Spil.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk