Knægten tog imod kongen

Trav:

Godt nok var det bare et "almindeligt" løb som Hussein Kassir lørdag vandt med Amos Shadow på Fyens Væddeløbsbane, men oplevelsen var stor, fordi løbet blev så seværdigt som det blev. 

Der blev kørt væddeløb lørdag eftermiddag i Odense, da Hussein Kassir bag Amos Shadow og Steen Juul bag Ed Maraschino duellerede løbet igennem. 

Juuls hest var storfavorit, mens Kassirs var fjerdefavorit, så mange havde måske regnet med at Hussein Kassir med tre sejre i karrieren inden løbet i lørdags, ville have sluppet når en af Danmarks bedste gennem tiderne Steen Juul kom frem med en storfavorit, men sådan blev det ikke. 

- Jeg valgte at køre til front og så bestemte jeg mig undervejs at det var der jeg skulle sidde hele vejen.

- Steen blev ved og ved med at trykke på, og blev siddende udvendigt på mig, selvom der var plads til at komme ned bagved, men jeg kørte spids og det gik heldigvis, forklarer Hussein Kassir, der til dagligt er ansat som jockey i stalden hos Gordon Dahl. 

Flere oplevelser i vente
Væddeløbet forleden i Odense blev bare forrygende, og man forstår at Hussein Kassir var stolt over det som Amos Shadow leverede ved sejren. 

- Det var superfedt at køre sådan en hest, der bare kunne arbejde undervejs og står hele vejen hjem. Gordon havde sagt til mig inden løbet, at hvis ikke den skulle sidde i spids skulle den sidde i dødens, da den var brølstærk. 

- Lige så snart der er en hest på siden af ham, trækker han, og når ikke der er nogen udvendigt slipper han bare biddet igen, lyder det fra Hussein Kassir, der er medejer af Amos Shadow og ser frem imod næste gang han skal ud med hesten, der nu har vundet to sejre på stribe i sit nye regi.  

Det er Gordons børn der træner Amos Shadow, og det er lidt en fantastisk historie med den, slutter Hussein Kassir. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk