Hesten i Fokus 2017 på Skive Trav og Skive Rideklub

Trav:

Lørdag den 19. august, fra klokken 9.00-16.00 er det 8. gang, der arrangeres en fælles hestedag i Skive.

Det er lokalområdets mange hesteklubber og foreninger, der står bag Hesten i Fokus med ønsket om, at så mange som muligt kan stifte bekendtskab med og komme tæt på de mange forskellige hesteracer, egnen er rig på. Hesten i Fokus afvikles over hele dagen fra tidlig morgen til sidst på eftermiddagen. Skive Trav og Skive Rideklub vil syde af aktiviteter, åbne stalde og flotte opvisninger.

I år afvikler Skive Ponytrav deres årlige Jyske Grand Prix i ponytrav og monté på Hesten i fokus dagen. Grand Prixet afvikles over flere afdelinger, hvor man forventer mere end 40 ekvipager til start fra det meste af Jylland. Kuskene fra Skive Trav’s ponyskole vil også være til start og slår på dagen dørene op i ponyskolen. Efter Ponytrav Grand Prix, vil der være mulighed for at prøve en tur bag en af ponyerne.

I Skive Travs stalde vil det være muligt at møde nogle af banens travtrænerne og travheste. Og måske få et par staldfiduser til de kommende væddeløb på Skive Trav. Hele dagen er der rig mulighed for, at afprøve den fine legeplads som findes på Skive Trav.

Som noget nyt i år afvikler den lokale Islænderklub Fjörður stævne for islandske heste. På Hesten i Fokus dagen kan man stifte bekendtskab med konkurrenceklasser på flere niveauer, når over 30 tilmeldte islandske heste dyster på det flotte islænderanlæg på Skive Trav. Hesten i Fokus dagen afsluttes igen i år på travbanen med det seværdige Øltølt for islandske heste.

Skive Rideklub byder igen på en række spændende shows og opvisninger i den store Ridehal med både dressur- og springheste. Dansk Politihundeforning Kreds 2 giver opvisning med deres hunde. Hele dagen vil der være mulighed for at møde Rideskolens heste og personale, så man kan høre om det at gå på rideskole, og også prøve en tur på en af rideklubbens elevponyer eller elevheste.

I den lille Ridehal vil der om formiddagen, blive holdt følskue med forskellige pony-/hesteracer. Vi glæder os til at se dommerne kåre de bedste føl og publikum deres favorit. Og har man lyst, er der mulighed for at komme forbi og klappe de små føl.

Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark, Lokalområde Vestjylland afvikler om eftermiddagen det årlige shetlænderstævne, hvor børn og voksne konkurrerer på lige fod med deres shetlandsponyer i flere forskellige discipliner. Der vil være rideklasser, køreklasser, langeliner, springning og selvfølgelig show agility, hvor deltagerne og shetlandsponyerne i fantasifulde udklædninger skal gennemføre en agilitybane med forskellige udfordringer.

I år vil der være mulighed for at gøre en god handel på loppesalget for brugt rideudstyr. Ligesom du på stande kan købe hesteudstyr og møde hestekyndige rådgivere på området ved travbanen.

Er du nysgerrig efter at vide mere om, de enkelte programpunkter så tag et kig på hjemmesiden: www.hestenifokus.dk eller se på facebook.com/hestenifokus     

Så har du lyst til at se forskellige slags heste og ponyer en hel dag, så kig forbi lørdag den 19. august 2017, for HESTEN I FOKUS er en dag, du IKKE må gå glip af.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk