Flotte Skive præstationer

Trav:

Skivetrænerne var nærmest alt dominerende ved onsdagens løb i Billund

Knud Mønster er inde i en veritabel sejrstime, og han vandt tre sejre med egentrænede heste. Twix Delight fik et løb i andet spor med ryg frem til opløbet, og han kunne til slut afgøre sikkert.

Tyson Star er blandt de hurtigste startere i landet, og han vandt meget sikkert fra spids i dagens hurtigste tid 1.13,3a/1900m. Sensei Bob er en lækker traver, som liftede med i andet par udvendig og sikkert gik forbi til sejr, sin anden i træk.

Bent Svendsen vandt to sejre efter gode rygstyringer. Hans Ulrik Kristensen træner Amazing Queeen, som fik et perfekt løb i ryg på førende, og hun trak fra til sikker sejr, da hullet kom. G M Fairytale trænes af Kaj V Kristensen, og hun nød godt af ikke at være indblandet i spidskamp, så kræfterne rakte til en sikker sejr, da de havde kørt færdigt i spids.

Morten Juul har en meget fin hest i Ponziopilato Stra, som måtte vise alt for at nå frem til sejr i et stayerløb med toptempo undervejs. Stald Ritas hest måtte løbe fornemme 1.14,9/3260m for at vinde kørt af Birger Jørgensen.

Ole Thomsens Tornado T imponerede stort ved sejr i den fremragende tid for klassen 1.13,8a/1900m kørt af Christian Lindhardt. Tornado T lignede en hest, som var lettet for al balance, og han fløj nærmest frem til sejr.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk