Flot derby weekend hos Skive Trav

Trav:

Med to fine sejre til Dontpaytheferryman og Wallander, samt Bad Moon Risings tredjeplads i derbyet, var der meget at glæde sig over på en meget flot derbydag.

Peter Rudbeck har skabt en stjerne i Dontpaytheferryman, som kørt af Birger Jørgensen fuldstændig dominerede Breeders Cource-løbet fra start til mål. Han havde nærmest inden startvognen havde sluppet feltet en længde på sine konkurrenter og vel i spids var sejren aldrig i fare. Færgemanden vandt i hånden og er uomtvisteligt det største talent dansk travsport har set.

Montéløbet blev ren opvisning for Team Mønster´s Wallander, som Michelle Mønster red et perfekt løb med. Velplaceret undervejs havde parret alt under kontrol i sidste sving, og da ørehætten røg af sprang Wallander frem til sin femte sejr i sin femte montéstart. 100% job well done.

Derbyet gav en meget fin tredjeplads til Bad Moon Rising, som fra sit spor 6 blev sorteper i positionskampen den første omgang, hvor Birger Jørgensen havde valget imellem at gå i dødens eller sidde i fjerde par indvendigt. Bad Moon Rising kæmpede sit bedste og blev tredje efter en max præstation, og Peter Rudbeck var inde på efter løbet, at han gik sit livs bedste løb. Vi håber på revanche i Aalborg.

Blachman og Morten Juul havnede lige nøjagtigt uden for pengene efter en heroisk indsats, hvor han forsøgte sig i sporene den sidste halvbane i den meget hurtige afslutning.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk