Danmark og Kasper Foget fik sølv til EM

Trav:

Skive-jockeyen Kasper Foget leverede en imponerende præstation i weekenden, da han til EM for Stallansatte i Norge, hentede sølv til Danmark.

Kasper Foget havde håbet på en podieplads inden EM startede, og var efter førstedagen af EM i går placeret på tredjepladsen.

Den placering fik han forbedret til en endelig andenplads ved EM, efter en andenplads som bedste resultat i dagens løb, der blev afviklet søndag aften på Drammen Travbane.

- Alt i alt er det helt i orden og jeg er rigtig fint tilfreds med sølv, men det var faktisk lidt synd, at jeg med min sidste køretur i koldblodsløbet fik en punktering med en omgang tilbage, da den irske kusk kørte på mit hjul, fortæller Kasper Foget, der måtte se den hollandske deltager Danny Brouwer vinde EM, mens bronzen gik til tyske Andreas Geineder og danske Mads Hviid Nielsen, der stille op for Sverige til EM endte på syvendepladsen.

- Det er også vigtigt med håneretten over for Mads, men det har været et rigtigt godt arrangement, hvor vi er blevet vartet godt op, lyder det fra Kasper Foget, der ikke endnu har fået til at fejre sit EM-sølv, da han søndag aften er på vej tilbage til Danmark.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk