Chancevurderinger Skive Trav d. 20. maj

Trav:

Morten Friis:

Bedste chance: 3. løb 6 Voulez Vous - vinderchance

Ændringer: 7. løb 7 Uno Classic tilbage i gammel forspænding

Kommentarer: Voulez Vous blev det til galop for i Aalborg, da jeg forsøgte at køre frem, men jeg tror det skyldtes den meget dårlige bane. Hun virker normal i træningen. Jeg havde lovet at køre She Loves You, så Kasper kører hende, og hun er en god vinderchance med det rette rygløb. 1. løb 3 What´s Up Doc har trænet fornuftigt og skal bare i gang og have et godt inderbaneløb. Kan tage en præmie. 2. løb 10 Speedy Højgård har fået ordnet munden siden sidst og det kan være et plus. Står dog med et svært spor. 3. løb 2 Mitica havde lav blodprocent og problemer med et knæ senest. Det skulle der være rettet op nu, så hun er en luring. 4. løb 11 Dries Buitenzorg gik et godt løb i Århus, hvor han igen havde sko på. Har kapacitet til at være en god chance, hvis det løser sig fra sporet. 6. løb 1 Razzmina blev for hidsig senest og kvalte sig næsten inden galoppen. Hun har igen fået det værst tænkelige startspor, og hun er denne gang en outsider med tanke på, at det skal flaske sig undervejs. 6. løb 3 Lindys Chorus Line kan bedre end det viste, men jeg tror det skyldes, at hun jævnt hen har døjet med små nyreslag. Nu har vi ændret oplægget, og hun skal ses an og er lille luring. 7. løb 7 Uno Classic blev det bare forkert for i Aalborg, hvor han var i galop ud af volten, og så var dagen ødelagt. Vi går tilbage til samme forspænding som han løb med hos Søren, og går han fejlfri, er han en vinderchance.

Anders Pedersen:

Bedste chance: 7. løb 4 Winning Cat - vinderchance

Ændringer: 4. løb 5 Ørjan får et lukket hovedlag på

Kommentarer: Winning Cat hoppede uforskyldt senest, men gik godt i starten inden. Han er hurtig fra start og får måske spids. Det er en god hest der har vinderchance. 2. løb 2 Trulymadlydeeply kender jeg ikke formen på 3. løb 9 Bear Care var dårlig senest, og han er behandlet for lav blodprocent, hvilket var den eneste fejl, vi fandt på ham. Anden række er ingen fordel, men han er en god hest med chance, hvis det løser sig. 4. løb 5 Ørjan har vist fremgang på det seneste. Han bliver nu lukket af hovedlagsmæssigt, og han skal ses som en pæn chance, da han er på vej frem.  

Knud Mønster:

Bedste chance: 5. løb 9 Shesa Vixi - vinderchance

Ændringer: nej

Kommentarer: Shesa Vixi gik rigtigt godt i Billund og træner fint. Sporet betyder ingenting, det er næsten en fordel, og med højt tempo undervejs, slår hun mange til slut. 2. løb 3 Wendy P P har jeg kun set træne et par gange i Aalborg, så jeg kender ikke formen. Er hun, som hun plejer at være, er hun en god chance. 3. løb 5 Tour De Pejsegård har været fin efter pause og sluttede godt af senest. Han virker fortsat til at være på toppen i træningen, og han er en vinderchance. 4. løb 3 Tiger P P skuffede senest, men er på plussiden begyndt at gå fejlfri. Han virkede meget fin i tirsdags-træningen, og det bliver et offensivt løbsoplæg. Han er en outsider. 6. løb 9 Sindy Shadow er normalt bedst, når hun sidder med fremme, men vandt omvendt fra bagfeltet i Århus. Hun gik godt på Lunden og virker fortsat frisk, så hun er en god chance. 7. løb 10 Twix Delight har holdt lidt pause, men er i fin form. Han er lige god fra spids eller ryg og skal ses som en triochance.

Bent Svendsen:

Bedste chance: 1. løb 5 Attention Morgan – triochance

Ændringer: nej

Kommentarer: Attention Morgan hoppede umotiveret med alt sparet i ryg på førende senest og det kostede mindst en andenplads. Han slår aldrig Gordon´s hest, men han går 1.18 og skal derfor være en god triochance. 2. løb 6 Toya M M var dårlig senest og løb med en infektion i kroppen. Hun meldes klar af ejeren. Hun går altid gode løb for mig i Skive, og hun er en triochance med det rette løb. 3. løb 11 Tinus Moseby har jeg ikke set siden sidste start, hvor han gik hjem. Han meldes ok af ejeren, men jeg tror det bliver svært herfra. 4. løb 4 Uccello Gene er besværlig ud af stalden og bukkesprang og sprang tjekken senest for Dennis, der derefter ikke ville køre den. Den kommer helt sikkert til start med mig i vognen, men det er klart, at den skal ses an første gang. Han træner ellers godt på gården. Er en outsider. 5. løb 1 Red Runner Morgan blev forsøgt med norsk hovedlag i Århus, hvilket han trak virkelig godt for. Det bliver samme forspænding igen, hvor jeg kører med fra start og sigter efter et godt inderbaneløb. Kan være en luring. 7. løb 5 Tiwauwau Hvidhein har holdt lidt løbspause men ellers trænet på. Er rimelig hurtig fra start og skal ned og have et godt rygløb. Er ikke noget for vinderspillerne, men kan godt være en triochance.

Paul Erik Jensen fra Trav og Galop´s hjemmeside

1. løb – 1 Asger Mølgård

”Han er en fin hest vi i stalden har holdt øje med længe, og den er for nylig handlet til stalden. Han er velforberedt og virker til at have rigtig stor klasse. Han er stabil og virker faktisk allerede nu til at kunne det hele, så ham tror vi meget på.”

2. løb – 11 United K K

”Han var skidt i seneste start, hvor han galopperede. Han er siden behandlet op af dyrlægen og har trænet på hjemme hos ejerne. Han kan måske mangle et løb i kroppen, og starter samtidigt fra bagspor, hvilket han skal ud og vise han også kan. Han vinder ikke bare et løb som dette, men er en hest med god kapacitet.”

5. løb – 6 Tourmalet

”Hun sjuskede sig bare over i en galop senest, men var både før og efter galoppen rigtigt fin. Hun holder sin gode form og er en fin hest, der altid yder sit, så hun er i hvert fald en pladschance.”

7. løb – 3 Wellington

”Opfører sig desværre meget hingstet, og har i snart nogle starter nu mere koncentreret sig om at lave numre og ikke om at løbe væddeløb. Den dag det lykkes for ham, bliver han en tophest, men det skal han også vise. Senest bremsede han op og ville ikke løbe fremad, hvilket var tæt på at koste et styrt. Det har været mere og mere minus med ham de sidste starter, men det er en hest, der ellers kan det hele.”

7. løb – 9 Tristan Dalimo

”Det kostede sejren senest, at Gordon Dahl klumrede lidt i det og fik galop med hesten. Som hesten er i øjeblikket, må det være en god vinderchance.”

8. løb – 5 Power K K

”Han står godt til i et løb som dette og har vist fin form, så her får Hussein en god køretur. Får han gemt hesten i ryg, skal parret have vinderchancer.”

Christian Lindhardt fra Trav og Galops hjemmeside:

»Unik (2. løb) gik senest et godt løb efter lidt pause og sluttede rigtig godt af. Hesten var klart godkendt og vil være gået lidt frem med det løb. Jeg forventer, at den kan være med fremme, men den har et dårligt spor.«

»Randi Bjerregård (3. løb) er kommet tilbage efter en lang skadespause og var gået frem fra første til anden start. Den er nok gået yderligere frem til denne gang, men i første omgang sigter vi efter en præmie.«

»Tornado T (4. løb) har gået mange gode løb og står godt til fra et fint spor. Han er en af flere som kan vinde løbet.«

»Maniaminmiami (5. løb) gik rigtig godt i Århus senest efter medicinering for infektion og et nyt træningsoplæg. Jeg forventer, at hesten igen vil gå et godt løb. Den har et lidt tricky spor, men løser det sig nogenlunde så skal hun kunne være med lidt fremme.«

»Tango Bork (6. løb) løber stærkt hver gang, men har fået for lidt for det. Ejeren melder plus på træningen op til denne start og jeg håber da, at hesten nu kan få noget ud af anstrengelserne.«

»Santino Holmsminde (7. løb) er en lidt hidsig krabat. Den blev generet senest og havde ellers fået en præmie. Økonomiserer han lidt med kræfterne, så kan han godt tage en præmie,«

af Henrik Dyhrberg

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk