Chancevurderinger Skive Trav d. 17. juni

Trav:

Bent Svendsen:

Bedste chance: 6. løb 7 Akeleje D - vinderchance

Ændringer: nej, de to der går med norsk, Vincero Silvio og U And Me, gør det igen

Kommentarer: Jeg glæder mig helt vildt til at køre Akeleje D igen. Hun var rigtig fin i rutineløbet i Billund, hvor hun gik med fast vat, og jeg havde selv 1.15,5 på stopuret. Jeg kører til fra start og går efter spids, og da jeg mener hun kan være årgangens bedste hoppe, ser jeg hende som en god vinderchance. 1. løb 6 Tordentøs G Wenbo er gået hjem efter den seneste start. Er glad for en præmie. 2. løb 5 Vincero Silvio skulle have startet i Norge i et montéløb, men der gik kludder i det. Så han har trænet på og virker til at være i topform. Jeg kører til fra start for at få position, og han er en vinderchance. 3. løb 8 U And Me stod af i Billund, og hun er blevet behandlet for lidt småting, men jeg tror mere det var åbningen og banen, som hun ikke stod for. Hun kan alt, men er stadig uens i sine præstationer, så jeg prøver med et rygløb, og fungerer det undervejs for hende, er hun klart en vinderchance. 5. løb 8 Alberte Mols havde som så mange andre problemer med den løse bane i Billund og hoppede i første sving. Hun virker ellers til at være der, og gik godt efter fejlen. Hun er hurtig fra start og skal ses som en god outsider. 8. løb 2 Athena L P hoppede også på grund af banen i Billund. Hun er i topform, og jeg kører til spids og prøver at holde et godt tempo rundt om. Hun er en triochance.

Morten Juul:

Bedste chance: 1. løb 2 Santo Dream og 9. løb 5 Athena L P er vinderchancer

Ændringer: Santo Dream får et par boots på

Kommentarer: 1. løb 2 Santo Dream blev det forkert for i sin debut, hvor han hoppede et par gange. Han gik da uden sko og gør det igen, dog med et par boots på. Han er siden da blevet kastreret og fungerer fint, og han er en vinderchance i fejlfri udgave. 3. løb 6 Bear Dollar var ikke frisk sidst, og han er blevet tjekket op og behandlet. Han træner ifølge ejeren godt, og han er altid en chance på sin klasse. 3. løb 10 Speed A Bærs har ikke været så meget på banen og træne på det seneste, da ejeren har været bange for at få hesten smittet med de halsproblemer, jeg har i stalden lige nu. Han skal have et godt løb i kroppen inden ligafinaler, og det bliver et roligt rygløb, og så ser vi, hvad han kan til slut. 6. løb 3 Amber Mile gik godt sidst, hvor hun holdte godt ved efter en hård åbning og tryk undervejs. Hun har trænet supergodt, og jeg tror bestemt, at hun matcher modstanderne og er en triochance. 9. løb 5 Athena A P viste sidst noget af det hun kan, hvor hun vandt med kræfter sparet. Hun har svaret godt på et nyt træningsoplæg, og hun er en god vinderchance, hvis hun er som sidst.

Knud Mønster:

Bedste chance: 4. løb 8 Sindy Shadow - vinderchance

Ændringer: nej

Kommentarer: Sindy Shadow blev bakket fra start sidst og skød fin fart, da hullet kom sent i opløbet. Hun har et svært spor, men jeg må køre med fra start for at få position. Hun er en vinderchance med et fornuftigt løb. 1. løb 5 A C Shadow er blevet behandlet siden sidst. Han har gået et par gode banearbejder efter 1.20 og har passet sin træning. Går han fejlfri, er han en pæn chance. 2. løb 3 Tarzan Gardenia kommer hjemmefra, og har nu fået et par løb i kroppen, så formen formodentlig er ok. Kan tage en præmie i glat udgave. 3. løb 11 Tiger P P har holdt lidt pause. Står svært og skal forsøge at hente en præmie herfra. 5. løb 12 Twentysix Paupau har skuffet på det seneste. Hun står svært og skal ud og finde lidt selvtillid igen med et godt rygløb. 6. løb 5 Allquiteeasy K G løb ikke fremad som håbet senest og skuffede. Hun er god nok til at være med fremme, hvis hun går fejlfri. 7. løb 8 Ringo Mosebo fik aldrig chancen senest. Han træner godt og viser topform. Herfra må jeg køre med fra start, og får han et fornuftigt løb, er han en god chance.

Jeppe Rask:

Bedste chance: ingen springer lige i øjnene, men måske 2. løb 6 Quintessense

Ændringer: 3. løb 4 Poschello får sko på

Kommentarer: Quintessense virker til at være en fin hest, som vi har trænet i 2-3 måneder. De siger, at hun tidligere har fløjet i arbejde, men skuffet i løb, så hun skal selvfølgelig ses an i sin debut for os. Går hun op til træningen, er hun en god chance. 3. løb 4 Poschello blev godkendt med galop på i sidste sving. Han er lidt besværlig og får nu sko på modsat sidste start. Jeg ligger lavt indtil videre med ham. 4. løb 2 Romeo Pelle har trænet på i en længere periode og ser godt ud. Han har ikke været på banen, så løbet skal vise, hvor han står. Har tidligere været besværlig fra start, så han er en outsider. 5. løb 5 Oya har startet tre gange for os uden at vise det store. Hun kom dog ikke ordentligt til sidst, men hun skal vise lidt mere, før man kan tro på den helt store chance. 6. løb 10 Another C N har været matchet mod hingste og gjort det godt. Desværre blev det bagspor, men hun har klassen til at være en god chance, hvis det løser sig undervejs.

Morten Friis:

Bedste chance: 6. løb 9 Amalie Bork – vinderchance

Ændringer: nej

Kommentarer: Amalie Bork har været fin i år og gik et godt løb senest. Det er klart, at det er andre forudsætninger nu med anden række, men hun skal også lære at gå fra ryg. Jeg lader de andre køre, og så kommer vi til slut. 1. løb 3 Ambrogio hoppede fra start senest og det var utur. Nu er det voltestart, og han har trænet fint op til denne start. Han er en god hest, der har triochance. 2. løb 9 Storm Bee gik godt i Billund og er på vej frem i form. Får han et godt løb, er han en god triochance. 4. løb 5 Dan Adams gik et godt banearbejde i lørdags, men mangler lidt endnu. Kan være en lille triochance med det rette løb. 8. løb 5 Pocus Broline gik godt senest og det er en hest, som er på vej frem. Hun er hurtig fra start og er en triochance. 9. løb 6 Uno Classic udgår, da han har bronchitis, som mange af hestene har nu.

Henrik Lønborg: (hjemmeside)

2. løb - 8 Shaggy: "Har startet nogle gange efter pause, men mangler stadig noget for at være oppe i gear og mener ikke, han er noget for spillerne endnu."

3. løb - 15 Snooty: "Har gjort det OK hidtil i år, men synes det denne gang ser mildest talt umuligt ud, at nå frem til f.eks. en trioplacering. Tilfreds med en præmie."

5. løb - 10 Sunshine Be: "Gæstekøretur."

6. løb - 6 Always the Best: "Gæstekøretur."

7. løb - 5 Mozart: "Galop op til bilen senest, gik dog rigtig godt bagefter. Normalt er han stabil og bør ende i triorækken."

8. løb - 6 A Delicious One: "Årgangsemne og som følge deraf, bør han vinde dette løb."

af Henrik Dyhrberg

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk