De første chancevurderinger til løbene den 6. februar

Trav:

Så er de første chancevurderinger i hus til løbene den 6. februar. Bemærk, at de løbende vil blive opdateret frem til fredag formiddag.

Chancevurderinger d. 6. februar 2015

Jeppe Juel:
Bedste chance: 5. løb 3 Super Goal ? vinderchance
Ændringer: nej

Kommentarer: Super Goal løb lidt sur idet, så han fik en træningspause, og han virker nu fin igen. Han har trænet ok, men kan måske mangle et løb i kroppen, men på sin klasse skal han være en vinderchance. 2. løb 8 Tabloid syntes jeg gik pænt senest. Han blev på ingen måde tømt, da han fik sen angrebsplads. Jeg kører lidt med fra start for at få position, og han er en triochance.

Bent Svendsen:
Bedste chance: 3. løb 7 Toya M M ? vinderchance
Ændringer: nej

Kommentarer: Toya M M går altid godt for mig. Jeg gasser den lidt i afcantringen, og det reagerer den godt på for mig. Alle kan vinde dette åbne løb, men hun må have en god chance med et godt rygløb. 1. løb 6 Red Runner Morgan starter som et forsøg. Han er faldet mere til ro, og starten i Århus kan glemmes, da han ikke går i tung bane. Han har en god rytter, men det er som sagt et forsøg, og han er en outsider. 4. løb 6 Amadeus er i sit livs form. Han gik sit bedste løb nogensinde for mig senest, hvor det endda var sprint, og han er bedst som nu på fuld vej. Er en chance blandt de tre, og vinder snart løb igen. 5. løb 11 Sigurd er på vej frem, og har gået et par gode løb op til denne start. Han fik stenhård tryk senest i Aalborg i spids, men gav sig aldrig helt, så formen er opadgående. Sprint og anden række er ikke let, så han er i første omgang en præmiesøger.

Kaj Westergård:
Bedste chance: 2. løb 9 Vivaldi ? vinderchance
Ændringer: Vivaldi får måske et halvåbent hovedlag, plejer at gå i et åbent hovedlag

Kommentarer: Vivaldi er en fin og ukompliceret hest, som jeg syntes vi har fået lavet til en god hest. Nu det er anden række, kan det være, at jeg forsøger at lukke ham lidt af, men det skal jeg lige fundere over til fredag. Han var slettet senest i Skive, da han stod med lidt i næsen på dagen, men det gik over efter et par dage, og han har kun sprunget et enkelt arbejde over.

Jeg ser ham som en god chance mod disse heste. 4. løb 8 Sir William har været uheldig på det seneste og står med en misvisende resultatrække. Han viser alt vel med formen i træningen, og han plejer at gå godt i Skive, så jeg håber og tror på, at han er en triochance. 5. løb 2 Surprise One er også bedre gående, end resultaterne viser. Senest i Aalborg hoppede han en anden-tredjeplads væk, og han havde uden galop gået omkring 1.14,8, så formen er der. Han plejer at være stabil nok, og jeg forstår ikke helt de udeblevne resultater. Han er en luring.

af Henrik Dyhrberg

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk