"Bomber", udelukkelser og en stjerne!

Trav:

Både spillerne og dommerne kom på nærmest overarbejde onsdag eftermiddag, hvor ingen ramte V5 og tre kuske måtte tage imod udelukkelser

Men det blev også en dag, hvor vi så et stort løfte for fremtiden i Avalon, som er opdrættet af Lone Rasmussen og trænet af Peter Rasmussen. Birger Jørgensen kørte den yderst talentfulde hest til en sikker sejr, hvor Avalon efter et forsøg mod spids fik et rygløb, som blev til tredjespor de sidste 600 meter, men det anfægtede ikke E N S Snapshot-sønnen, der vandt let i den flotte debut-tid 1.17,7/2000m. Læg dertil, at Peter Rasmussen også fik sit opdræt Amulet godkendt i prøveløbet i tiden 1.17,3, så forstår man, at træneren må være en meget tilfreds mand efter dagens løb. Fortjent opmuntring efter tabet af Victor Brogård tidligere på året.

Se i øvrigt prøveløbet på Skive Travs You Tube side her: Link til prøveløb

V5 spillet blev ikke løst, da der faldt to ”bomber” i form af Tempo Gigante og Power Gill.

Ved sejren til Tempo Gigante kan man nærmest sige, at det var ”tempo gigante”, der banede vejen til sejr for Pia Langes hest, som kørt af Kaj Jensen sad med son tredje bag de førende United K K og Wendy P P, der åbnede kilometeren efter 1.14. Tempo Gigante angreb i opløbet, hvor United K K i samme moment brød ned i banen, men da havde 50-oddseren afgjort løbet.

Kenneth Andersen var ”bombemand” nummer to bag Poul Nøhrs Power Gill, som i vanlig stil var som en raket fra start og skød til spids. Spidsen blev siden overladt til Power Girl, som sikkert blev passeret via open stretch.

Power Gill til sejr på open stretch

Team Friis´s Voulez Vous var næst-favorit kørt af Kasper K Andersen, der kørte et afventende løb i bagfeltet med sin speedige hoppe, som sikkert løb forbi favoritten Tour De Pejsegård, der i spids blev hidsig og brugte krudtet på sidste langside og var træt i opløbet. Voulez Vous ligner fortsat en hoppe, der kan få noget at sige i årgangssammenhæng.

Jeppe Juel fik en fin sejr med Super Goal, som helt utroligt blev sluppet afsted af spillerne til 12 gange pengene. Tornado T havde spids med Super Goal parkeret i ryg, og i opløbet stod det hurtigt klart, at Super Goal skulle vinde en sikker sejr.

Andreas Larsen har en jern-hoppe i Pure Gold L, som Henrik Lønborg overraskende kunne sende til spids, overraskende fordi Pure Gold L normalt ikke er hurtigt fra start. Men det var hun nu, og siden var sejren aldrig truet.

Knud Mønster kom på tavlen med Twix Delight, som fik en pang-start fra spor 10 bag vognen. Det betød ryg på førende Wellington, som ikke havde noget svar, da Twix Delight kom frem udvendigt.

Per Juul har sine heste i form lige nu, og han vandt formløbet med Tricolor Hornline, selvom han sad sidst i det lille felt ind mod sidste sving. Men den 13-årige hest er sej, og han vandt sikkert det 2500 meter lange løb.

Som nævnt indledningsvis blev der uddelt tre karantæner, og det gik ”ud over” Christian Lindhardt, Bent Svendsen og Flemming Jensen for henholdsvis drivning og to gange trængning. Som de nye regler foreskriver, så koster en udelukkelse ikke en hjemmebanedag, så de respektive trænere kan alle køre, når der er trav i Skive mandag d. 1. juni, da udelukkelserne gælder fra d. 3. til d. 5. juni.

Af Henrik Dyhrberg

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk