Vellykket Poolparty i Pulsen

Foto: Pulsen
Svømning:

Fredag den 13. januar var der ekstra festligt i varmtvandsbassinet i Pulsen i Balling. Pulsen bød 60 børn velkommen til årets første poolparty under temaet ”magi”.

Børnene mødte op klokken 17.30 og blev budt velkommen af et velkendt ansigt, Jørgen Laustsen, som rigtig mange af børnene kender, da han tidligere har været leder af Tumlegården.

I cafeen blev der blev serveret ”byg-selv-burger” og fritter samt saftevand i alle regnbuens farver.

Så var det tid til at ”gult hold” skulle nede og bade. De sprang ivrigt ned af den røde løber der til aftenens fest var dekoreret med lyskæder. I bassinområdet blev børnene mødt med højt musik, dæmpet belysning, disko kugle og oplyste balloner. Også var det ellers bare at slå sig løs med leg og plask. Efter en halv times tid, var det rødt holds tur til at blive dyppet. Gult hold kunne i mens hoppe ud i et koldt gys i den nyfaldne sne på terrassen hvorefter en tur i den varme sauna var tiltrængt. I saunaen kunne de slappe af til duften af ”kongen af Danmark” aroma, som stenene var blevet dryppet med.

Magi var aftenens tema og magisk var det også. I baren var der rygende tøris... Magisk blev vandet i bassinet også, da det pludselig blev helt grønt. Det var til stor underen og morskab for børnene. Efter nogle holdkonkurrencer i vandet, var der popcorn og farvestrålende vingummi orme i baren. Senere blev der inden afslutning serveret sodavandsis, der var rullet i chokolade og knaldsukker, som poppede i munden.

En forrygende aften sluttede ved 21-tiden, hvor alle 60 børn havde ”rosinfingre”, røde kinder og var godt fyldt op af magiske oplevelser.

Pulsen forventer at holde flere poolparties i løbet af året. Der har tidligere været afholdt poolpaty, med forskellige temaer, såsom ”Hawaii” – ”Havets hemmeligheder” og ”Kong Neptun”.

Poolpaty bliver arrangeret af frivillige hænder med hjælp fra Pulsens ansatte.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk