Tjek dine alkoholvaner

Sundhed og velvære:

Uge 40 er af Sundhedsstyrelsen udpeget til nationalt at være en af de uger, hvor der sættes ekstra fokus på alkohol. Skive Kommune støtter op om kampagnen ved at være med til at informere om alkohol. 

Tjekdinealkoholvaner.dk er let at bruge – faktisk tager det kun fem minutter. Derudover er det gratis og anonymt, at bruge, det giver mulighed for alt fra at oprette en dagbog, hvor man kan notere sit forbrug og eventuelle forandringer, man kan henvises til nærmeste behandlingstilbud eller få tilbudt konkret rådgivning via mail. 

Tjekdinealkoholvaner.dk er som det første af sin slags et evidensbaseret program, der bliver forskningsevalueret i forhold til effekten. Ideen er, at alle og enhver kan teste deres alkoholvaner og få et overblik over, om de har et sundt alkoholforbrug eller ej. Hvis man indtaster sit postnummer, og det viser sig, at man har et problem, så henviser programmet til det nærmeste kommunale behandlingstilbud. Fremadrettet vil man også blive tilbudt, at et behandlingstilbud kontakter en, hvis det viser sig, at man har et problem.

Tjek dine alkoholvaner

Anonym 5-minutters test af dine alkoholvaner, tryk her

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk