Tegn og vind Frost-briller fra Louis Nielsens nye brillekollektion

Sundhed og velvære:

Den 25. december er de populære figurer Elsa, Anna og Olaf tilbage på det store lærred, når Disney-filmen, Frost 2, får premiere i de danske biografer.

Den første Frost-film indtog de danske biografer i 2013 med stor succes, og siden har Frost-fans verden over ventet på opfølgeren. Det sker nu seks år efter, at Frost 1 udkom.

Frost 2 er allerede i biograferne i bl.a. hjemlandet USA, hvor den i åbningsweekenden i november, slog alle rekorder for en animationsfilm.

I anledning af premieren på Frost 2 lancerer Louis Nielsen deres nye Frost-brillekollektion i samarbejde med Disney, som består af fire par børnebriller til drenge og piger. Samtidig udskriver Louis Nielsen Skive en tegnekonkurrence, hvor det er muligt at vinde et par komplette briller fra den nye kollektion.

Tegn Frost og vind et par briller med Anna, Elsa eller Olaf
Louis Nielsen Skive og chefoptiker Niels Burchardt opfordrer derfor Frost-fans i alle aldre til at deltage i tegnekonkurrencen: Tegn din yndlingsfigur fra Frost, med briller, og aflevér den hos Louis Nielsen Skive senest lørdag den 11. januar, så er du med i lodtrækningen om et par børnebriller fra den nye Frost-kollektion. Vinderen får direkte besked.

- Vi elsker også Elsa, Anna og alle de andre skønne figurer fra Frost, og vi elsker briller mindst lige så meget. Derfor har vi udviklet en brillekollektion sammen med Disney, som vi netop har lanceret op til premieren på Frost 2, fortæller Stine Severinsen, produkt- og stilspecialist hos Louis Nielsen, og fortsætter.

- Der er i alt fire par briller i kollektionen, som er prydet med Anna, Elsa og Olaf. Det er altså muligt at vælge et par briller, der bærer ens egen yndlingsfigur fra filmen, fortæller Stine Severinsen.

Fås også som solbriller
Skulle man være heldig at vinde men uden at have brug for briller, er der også råd for det. Hver brille i Frost-kollektionen kan nemlig også laves som solbriller.

- Brillerne er også virkelig fine som solbriller, så man behøver ikke at bruge briller for at deltage i konkurrencen, fortæller Stine Severinsen.

Udover den nye Frost-kollektion, har Louis Nielsen og Disney også samarbejdet om brillekollektioner med udgangspunkt i de populære Biler og Toy Story-film. Herudover har Louis Nielsen Skive nyligt lanceret eksklusive brillekollektioner fra Kenzo, Viktor & Rolf og Hugo.

Louis Nielsen Skive og chefoptiker Niels Burchardt håber at se mange flotte Frost-tegninger i butikken.

- Vi håber, at rigtig mange børn vil komme ned med deres flotte Frost-tegning, så udtrækker vi en vinder i butikken, som bliver kontaktet direkte, fortæller Stine Severinsen.

Billedtekst: Louis Nielsen Skive og chefoptiker Niels Burchardt har netop lanceret en Frost-brillekollektion i anledning af premieren på Frost 2. Samtidig udskriver butikken en tegnekonkurrence, hvor det er muligt at vinde et par briller fra den nye kollektion.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk