Styr din vægt med tankens kraft

Foto: Slankestudiet
Sundhed og velvære:

Med det digitale slankekursus "Styr din vægt med tankens kraft" fra Lone Ladefoged, Slankestudiet, kan man - på en ny og afslappet måde - ændre de tankemønstre, der ligger bag vægtproblemer, til nye tanker, der baner vejen for naturlig vægt for altid.

I dag udgives Lone Ladefogeds nye digitale slankekursus: “Styr din vægt med tankens kraft”.

“Sæt dig godt til rette i sofaen med benene oppe, så fortæller jeg. Indimellem kommer der en øvelse, og så er det din tur. Det her handler om dig. Der er ikke et ord om mad. Eller motion. Og ikke noget om forbud. Jo, hvis der er noget, der er forbudt, så er det at kæmpe med dig selv, din mad og din krop. For det kommer der ikke noget godt ud af.”

Sådan begynder kurset “Styr din vægt med tankens kraft”, der har en ny og anderledes tilgang, fordi man samtidig lærer at slappe af. Når man lytter til de 6 moduler, sker der noget med tankerne og dermed også med vægten.

Kurset er bygget op, så det er nemt at tage den ny viden til sig. Man får en klar oplevelse af, hvad tanker betyder for vægten, og man lærer at tænke som de naturligt slanke.

Mange mennesker, som kæmper med vægten, har været på et hav af opslidende slankekure, der nok har fået dem ned i vægt, men i mange tilfælde kun for en kort bemærkning, før de ekstra kilo er vendt tilbage igen. 

En slankekur ændrer nemlig kun vægten og ikke de tankemønstre, der ligger bag. Bagefter vil det stadig være en kamp at holde vægten. Og en kur medfører ikke et naturligt forhold til mad. Tværtimod tænker man endnu mere i forbud og i “alt eller intet” og så kan man ligefrem blive trodsig og få lyst til at spise.

I “Styr din vægt med tankens kraft” spotter man de tanker, der holder problemet fast, og udskifter dem med nye, kærlige tanker, der støtter en i den retning, man vil. Man får et nemt lille trick, der hurtigt bringer en i en kærlig og afslappet tilstand, og man lærer at slukke den kedelige tankekværn og gøre plads til glade, opmuntrende tanker.

Kurset gør brugeren fortrolig med tankers natur og det, tanker gør ved os. Det skal jo være os, der styrer tankerne - og ikke tankerne, der styrer os. Efter kurset er ens syn på vægten ændret for altid. Og man kan slappe af i forhold til vægten. Det sker helt naturligt med de nye tanker. Når tankerne kommer på plads, giver det en sjælden ro.

“Styr din vægt med tankens kraft” et værdifuldt redskab for alle, der vil have en varig løsning.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk