Skives udvidede Louis Nielsen får overvældende start

Sundhed og velvære:

Louis Nielsens medarbejdere var godt trætte, da de tilbage i juni holdt åbningsfest fordi Louis Nielsen på Posthustorvet havde udvidet butikken kraftigt.

For selv om beliggenheden er den samme, har butikken udvidet med næsten dobbelt så mange kvadratmeter, og indehaver og chefoptiker Niels Burchardt har satset sine egne penge og investeret i butikken og i Skive, selv om flere er begyndt at tale om krise og butiksdød i byen.

- Jeg ved godt, at jeg tog en chance ved at udvide og investere yderligere i butikken og i Skive. Mange snakker om, at byens erhvervsliv lider, men det mærker vi slet ikke noget til, fortæller indehaver og chefoptiker, Niels Burchardt, efter udvidelsen af butikken på Posthustovet.

Bemærkes af kunderne
Med udvidelsen er fulgt bedre plads til butikkens sundhedsydelser og flottere præsentation af butikkens mange brillestel.

- Vi har mulighed for at gøre vores sundhedsarbejde endnu bedre på de mange flere kvadratmeter, vi har fået, og det har kunderne taget virkelig godt imod, fortæller Niels Burchardt.

Og netop de flere kvadratmeter og det totale redesign af butikken lægger mange kunder mærke til med det samme.

- Vi har mange kunder, der kigger sig omkring og tydeligvis er imponeret over vores nye lokaler og den plads, vi har fået, fortæller Niels Burchardt og fortsætter.

- Flere kunder spørger, om vi også har fået en masse nye briller, men det har vi faktisk ikke. Vi har altid haft brillerne, men i den nye butik kan vi præsentere dem på en helt anden og flottere måde, fortæller han.

Louis Nielsen i Skive satser stort på øjensundhed, og det afspejles også i den nye butik. Butikken har et netværk af øjenlæger tilknyttet i et lukket øjenlægenetværk, som sikrer hurtig henvisning og behandling, hvis butikkens optikere i synstesten finder symptomer på patienten, som kræver videre behandling.

- Det kræver noget af vores lokale, at vi fokuserer på sundhed. Vores teknologi kræver mere plads og flere synsprøverum, og det har vi fået, fortæller Niels Burchardt.

Lokal satsning betaler sig
Niels Burchardt oplever, at borgerne i Skive i stigende handler lokalt, og han fortæller, at han har fået stor ros fra byens øvrige erhvervsdrivende for hans lokale satsning.

- Siden åbningen har vi oplevet en stigende interesse. Mange lokale kommer forbi for at sige tillykke, og de er imponerende over vores nye butik. Samtidig ser vi også mange nye kunder i butikken, så det tyder bestemt på, at udvidelsen betaler sig, fortæller Niels Burchardt.

- Der er mange af kollegerne i de andre butikker, der kommer forbi og ønsker tillykke og roser mig for satsningen. Det er jeg stolt af, og det giver mig håb for vores by, fortæller Niels Burchardt, der samtidig appellerer både kunder og erhvervsdrivende til at tro på byen.

- Vi skal turde tro på og satse på vores by og handle lokalt. Gør man sige umage, kan det godt lade sig gøre at drive forretning i Skive med succes, fortæller han.

Ambitiøse mål for butikken
Med udvidelsen og satsningen i Skive følger også en ambitiøs plan for butikken. Niels Burchardt ønsker nemlig at sælge hver anden brille i byen, og målet er faktisk ikke så langt væk.

- Det er klart, at satsningen også gerne skal udmønte sig i flere kunder, så det hele kører rundt, og vi skaber arbejdspladser her i byen. Vi ønsker at sælge hver anden briller i byen, og vi er tæt på. Jeg tror på, at vi opnår det i 2020, fortæller Niels Burchardt.

Fakta:

  • Louis Nielsen i Skive åbnede den 20. juni i større lokaler på Posthustorvet
  • Louis Nielsen i Skive åbnede på Posthustorvet i 2002
  • I butikken er der 14 medarbejdere
  • Butikkens nye design og indretning skal give kunder og patienter en endnu mere behagelig atmosfære og samtidig give butikkens medarbejdere nogle endnu mere professionelle rammer at arbejde i.
  • Det er særligt Louis Nielsens sundhedstjek og fokus på forebyggelse af øjensygdomme, der har været med til at gøre butikken populær blandt skibonitterne.
  • I 2018 udgav Louis Nielsen i samarbejde med Dansk Blindesamfund den første rapport herhjemme, der gjorde status over danskernes øjensundhed. Her fremgår det, at mindst 50% af alle synstab faktisk kan undgås blot ved, at folk går regelmæssigt til undersøgelse ved optiker eller øjenlæge

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk