Skive Kommune åbner sundhedssatellit i Pulsen i Balling

Foto: Skive Kommune
Sundhed og velvære:

Skive Kommune rykker i september måned ind i Pulsen i Balling. Sygeplejeklinikken flytter fra Balling Plejecenter til Pulsen, og vil have åbent mandag-fredag for borgere, som er henvist til sygepleje. Derudover vil der i sundhedssatellitten løbende blive tilbudt en bred vifte af sundheds- og vejledningstilbud til borgerne i lokalområdet. 

Åbningen markeres den 18. september fra klokken 11.30 i Pulsen, hvor der vil være åbningstaler, korsang v. lungeforeningens lungekor, fremvisning af sygeplejeklinikken og mulighed for at tale med medarbejdere fra de forskellige tilbud, der fremover løbende vil være i Pulsen. Alle er velkomne. 

Tanken med sundhedssatellitten er, at den skal udvikle sig med udgangspunkt i de idéer og behov, som er lokalt. Og at det nye tilbud skal spille sammen med de gode tiltag, som allerede er i Pulsen og i lokalområdet.

Preben Andersen, Formand for Udvalget for Ældre siger:
- ''Med sundhedssatellitten i Pulsen får vi nogle rigtig gode rammer til sygeplejeklinikken i Balling. Og samtidig rykker vi ind med en række vejlednings- og sundhedstilbud, og bliver dermed mere synlige og tilgængelige for områdets borgere. Det kan for nogle gøre det nemmere at opsøge hjælpen.

- Men den helt store gevinst ved den nye sundhedssatellit håber jeg bliver dialogen og samarbejdet med borgere, foreninger og ildsjæle i området. Der er allerede gode aktiviteter og tilbud, og dem skal tilbuddene i sundhedssatellitten spille sammen med. Vi ved, at mange ældre kæmper med ensomhed, men hvis vi styrker samarbejdet, tror jeg vi kan bidrage til, at flere borgere bliver del af et fællesskab. Det vil være et af vores store fokusområder i sundhedssatellitten”.

På åbningsdagen vil der også være mulighed for at komme med input og idéer til nye tilbud og samarbejder i lokalområdet. Der opstilles en idé-postkasse, hvor alle er velkomne til at byde ind med forslag.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk