Nyt hårpleje brand i Glyngøre

Foto: Yummi Haircare
Sundhed og velvære:

I Glyngøre er de blevet en virksomhed rigere, for den familieejede virksomhed Yummi Haircare er flyttet ind.

Hos Yummi Haircare bestræber de sig på at skabe et skønhedsunivers med kvalitetshårpleje, hvor kvinder kan få hårplejeprodukter af høj kvalitet til fornuftige priser.

Yummi Haircare’s baggrund
Yummi Haircare er en familieejet virksomhed stiftet i Glyngøre af Lotte Lindgren og hendes søn Kasper. Lotte har gennem mange år interesseret sig for skønhed og hårpleje og har i flere år ejet sin egen skønhedswebshop med hud- og hårpleje, samt makeup, hvor Kasper også har været tilknyttet.

Men lysten til at forhandle sit eget hårplejebrand steg i takt med interessen for at udvikle egne kvalitetsprodukter:

”Jeg har altid interesseret mig for denne branche og nu har jeg valgt at udvikle mit eget brand, så jeg kan sikre mine kunder den bedste kvalitet og service. Jeg synes det er spændende og jeg gør meget ud af alle processerne omkring produktudvikling, både hvad angår design og udvælgelse af ingredienser, kun det aller bedste er godt nok. For mig er det rigtig vigtigt, at mine kunder føler sig trygge og hjemme når de handler hos os!” fortæller Lotte Lindgren.  

Produkter
Yummi Haircares sortiment består i øjeblikket af Yummi Gummi hårvitaminer, hårbørster, håndklæder samt deres egen hårplejeserie bestående af en maske, serum og olie. De forventer at udvide sortimentet yderligere med flere hårplejeprodukter og accessoires med fokus på de bedste ingredienser og materialer.

Holdet bag Yummi Haircare
Teamet består af Lotte, hendes søn Kasper og svigerdatter Nanna. Fordi de er en lille familieejet virksomhed, er det vigtigt at have forskellige kompetencer, så de hver især kan bidrage passioneret med det de brænder for.

Kasper fortæller: ”Arbejdsfordelingen mellem min mor, Nanna og jeg er delt rigtig godt. Lotte står for den daglige drift og er inde over alle processer når vi udvikler og tester nye produkter. Nanna læser kommunikation, som hun kan trække på til vores marketing. Jeg selv læser HA og interesserer mig for online markedsføring og indkøb, som er vigtige kompetencer når man driver forretning og arbejder med en webshop. Så vi kan alle noget forskelligt og har hjertet med i alt hvad vi foretager os, hvilket er vigtigt når man er en lille virksomhed.”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk