Ny sportsmassør i Skive

Foto: Klinik Schnoor
Sundhed og velvære:

I dag, den 3. december, slår sportsmassør Karina Schnoor dørene op til Klinik Schnoor i Frederiksgade 7 K.

Vi kender det nok alle. Forkerte arbejdsstillinger, samme bevægelser dag ud og dag ind, hård træning og konkurrencer. Alt sammen ting som kan gøre kroppen træt og øm. Alt sammen ting som en omgang massage kan lindre på.

Fra 3. december får skibonitterne nu mulighed for lindring af kroppens træthed og ømhed på en helt central adresse i Skive, hvor 41-årige Karina Schnoor åbner sportsmassageklinik i Frederiksgade 7 K.

Karina Schnoor fortæller, at hun selv har døjet med skader i forbindelse med sport, som hun har fået lindret med sportsmassage. Både som behandling af skader men også i stor grad for at få løsnet op, så hendes krop kunne yde det maksimale.

Massagen, som hun tilbyder, har en effektiv virkning og forebygger muskulære lidelser i bevægeapparatet. Videre kan det bl.a. fjerne spændinger i skuldre og nakke, spændingshovedpine, øm og træt lændemuskulatur.  Desuden tilbyder Karina Schnoor behandlinger med recoveryboots, som bl.a. forbedre blodcirkulation.

Karina Schnoor er netop flyttet til Skive fra Fyn sammen med sin mand, og er uddannet sports massør og sports terapeut hos sportskropskolen.

Se mere på klinik-schnoor.com eller facebook Klinik Schnoor.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk