Ny diætist i Skive

Sundhed og velvære:

Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.

En diætist har fokus på kosten og kan hjælpe med vægttab, diabetes, hjertekarsygdom, undervægt, cøliaki, intolerancer, KOL og meget mere. Den mad vi indtager, har en stor betydning for vores velbefindende, men et sundt liv er heldigvis ikke ensbetydende med, at man skal undvære kage, slik og øl - det handler om balance mellem nærring og nydelse.

Vejledningen som hun tilbyder, tager udgangspunkt i det enkelte menneskes problematikker, hvorfor vejledningerne og kostplanerne er individuelle og tilpasset den enkeltes liv og hverdag. Derudover tilbyder hun i samarbejde med personlig træner og fysioterapeut forskellige bootcamps, hvor kost og træning kombineres med grin og fællesskab.

Følg med i den kommende tid, hvor forskellige bootcamps vil blive lanceret f.eks.: FitCamp med fokus på træning og vægttab, MamaCamp med fokus på nybagte mødre og vægttab og SUND med fokus på vaner og vægttab.

Det er ikke tilfældigt at Siw Dalgaard er havnet i Skive. Hun er selv opvokset i byen og vender nu tilbage efter studielivet i Aarhus, hvor hun har taget uddannelsen til klinisk diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen.

T.o.m mandag d. 21.01.19 kan du deltage i en konkurrence om en kurv fyldt med EASIS produkter på facebooksiden Proaktiv diætist – Skive. Derudover kan du se mere på www.proaktivdiætist.dk eller instagram proaktivdiaetist.skive

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk