Lokal optiker klar med årets julegave: Giver gratis sundhedstjek til hele byen

Sundhed og velvære:

Fra den 9. december og helt frem til den 5. januar 2020 tilbyder Louis Nielsen Skive sin synstest med sundhedstjek, KompletSyn, gratis.

Det sker fordi butikken og chefoptiker Niels Burchardt ønsker at sætte fokus på, at det er vigtigt at få undersøgt øjnene regelmæssigt. Også selvom man ikke selv mærker symptomer, der kan antyde, at noget er galt med synet eller øjnene.

Louis Nielsen har, som den eneste aktør i den danske optikerbranche, tilknyttet et øjenlægenetværk, der undersøger patientsager fra kædens optikere. Siden opstarten i 2018 har netværkets uafhængige, højt specialiserede danske øjenlæger tilsammen vurderet knap 10.000 patientsager fra Louis Nielsens optikere landet over, blandt de mange undersøgelser, viser der sig et opsigtsvækkende mønster:

– Hele 80 procent af de patienter, vores øjenlægenetværk har vurderet og henvist videre i sundhedssystemet, havde ikke oplevet symptomer før besøget. Det understreger, hvor vigtigt det er at få undersøgt synet regelmæssigt for at kunne sætte ind overfor øjensygdomme i tide, siger Pernille Lindhardt Mikkelsen, der er klinisk fagspecialist hos Louis Nielsen.

Det kan betale sig at tage øjnene alvorligt
Derfor tilbyder Louis Nielsen Skive altså nu sin synstest med sundhedstjek gratis for at tilskynde byens borgere til at få foretaget en synstest.

- En synstest med sundhedstjek kan i mange tilfælde være en god og vigtig del af tidlig sygdomsopsporing, men det kræver naturligvis, at danskerne kommer ned til os og får undersøgt synet, fortæller Pernille Lindhardt Mikkelsen og forsætter.

- En synstest med sundhedstjek kræver, at man sætter en halv time af. Det er i sig selv ikke længe, og det kan have stor betydning i sidste ende, spare tid og ikke mindst, i yderste konsekvens, redde synet, fortæller Pernille Lindhardt Mikkelsen.

Langt de fleste er sunde og raske
Louis Nielsen slår fast, at der ikke er grund til at gå og være konstant bekymret for sit syn, for langt de fleste danskere har sunde og raske øjne. Men jo tidligere eventuelle øjensygdomme opdages, des bedre chancer kan der være for at standse udviklingen eller endda helt helbrede tilstanden – og her kan et sundhedstjek altså være et vigtigt redskab i opsporingsarbejdet.

- Vi er slet ikke ude på at skræmme folk – det får vi intet ud af – men vi ved, at det kan betale sig at få foretaget synstest med sundhedstjek regelmæssigt. Vi har været med til at redde synet på flere tusinde danskere, og i mange tilfælde skyldes det netop, at vi har opdaget symptomerne i tide, hvilket jo understøtter det fornuftige i at få undersøgt sine øjne jævnligt, og vi anbefaler, at det sker hvert andet år, fortæller Pernille Lindhardt Mikkelsen.

Louis Nielsen Skive tilbyder gratis synstest med sundhedstjek til og med den 5. januar, og chefoptiker Niels Burchardt håber, at butikkens indsats kan tilskynde borgere, der ikke har fået foretaget en synstest længe, til at besøge butikken.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk