Lægefaglig direktør går på pension

Sundhed og velvære:

Efter en lang karriere i sundhedsvæsenet har Christian Møller-Nielsen besluttet at gå på pension. Det betyder, at hospitalerne i Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel pr. 1. oktober skal have ny lægefaglig direktør.

Christian Møller-Nielsen, 63 år, har valgt at gå på pension. Dermed slutter en lang karriere i det danske sundhedsvæsens tjeneste. Mangt og meget er her ændret, siden en ung Christian Møller-Nielsen i 1978 blev uddannet cand.med. fra Aarhus Universitet og ni år senere blev speciallæge i kirurgi.

- Jeg stopper nu, mens jeg stadig føler mig nogenlunde på toppen. Det har været utroligt privilegeret og inspirerende at arbejde sammen med talrige engagerede fagfolk og ledelser på mange forskellige hospitaler og i mange funktioner. Specielt har det været en fornøjelse at kunne være en del af udvikling, som har skabt et betydeligt bedre hospitalsvæsen for patienterne, siger Christian Møller-Nielsen.

Der har været fart på karrieren. I 1991 blev han overlæge på Grenaa Centralsygehus og i 1996 cheflæge samme sted. I 2003 gik turen til Silkeborg Centralsygehus, også i rollen som cheflæge. I 2008 fik han stillingen som cheflæge på Regionshospitalerne i Viborg, Skive og Kjellerup, og da hospitalet i 2011 fusionerede med hospitalet i Silkeborg blev det med Christian Møller-Nielsen som cheflæge.

- Jeg har meget stor respekt for Christian Møller-Nielsen og for hans opmærksomhed på at slutte på toppen. Og han slutter virkelig på toppen. Christian har i alle de år jeg har kendt ham arbejdet for et sammenhængende sundhedsvæsen, som skal udvikle sig og yde høj kvalitet. Christian har haft et stort mod til at følge gode principper og fremsynede løsninger, også når han har skullet finde veje, som ingen havde gået før ham. Region Midtjylland og jeg kommer virkelig til at savne Christian og hans indsats for en samlet region, siger koncerndirektør Ole Thomsen.

Den kommende pensionist kommer ikke til at savne gøremål. Han fortsætter sit årelange engagement i lokalpolitik, hvor han pt. er viceborgmester i Favrskov Kommune. På hjemmefronten bliver der mere tid til familien og en større juletræsproduktion.

Stillingen som lægefagligdirektør i Hospitalsenhed Midt bliver opslået snarest.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk