Klinik Midtmors i Durup tilbyder Åben Klinikdag

Sundhed og velvære:

Klinik Midtmors er som navnet antyder hjemmehørende på Midtmors, men en tilsvarende klinik findes også i Durup.

Firmaet drives til dagligt af Maiken Jacobsen, der har mange års erfaring bag sig.
Således er hun uddannet som massør i 2004 og skadesterapeut blev hun i 2005.
Efterfølgende har hun videreuddannet sig, således blev hun i 2007 færdiguddannet massageterapeut og i 2008 fik hun sin RAB-godkendelse. Senest er hun i 2016 blevet færdig med uddannelsen til akupunktør.

Torsdag den 13. juli 2017 tilbyder Maiken Jacobsen nu en Åben Klinikdag i Durup. En dag hvor man kan komme og få behandling uden tidsbestilling. Der gives ikke en halv eller hel times massage den dag, men man kan få behandlet sine smerter med akupunktur, guasha, Cupping, tape eller hvad Maiken vurderer er bedst i de enkelte situationer.

Bliver den åbne klinikdag en succes vil Maiken formentlig gentage succesen.

Maiken har en formodning om, at mange i en travl hverdag går og har ondt, uden at de får gjort noget ved det. Derfor håber hun, at folk vil benytte sig af tilbuddet om at komme direkte ind fra gaden og få nogle mindre her-og-nu-behandlinger, som kan afhjælpe skavankerne.

Hun understreger dog, at man ikke kan forvente, at hun på 20 minutter kan ordne en dårlig ryg, som har gjort ondt de sidste 20 år. I stedet kan hun på den åbne klinikdag give sin vurdering af den enkeltes smerter og komme med forslag til en behandlingsplan. Det bliver heller ikke muligt at få en halv eller hel times massage den dag. Men Maiken oplyser, at hun på dagen relativt hurtigt kan behandle og afhjælpe rigtigt mange problematikker, så der kan mærkes en forskel øjeblikkeligt.

Skulle der opstå lidt ventetid på dagen, håber hun, at folk vil bruge tiden som en lille pause, hvor man kan hygge sig og måske snakke lidt med de andre ventende, fortæller hun afslutningsvist.  

Klinik Midtmors:

Klinik Midtmors, Outrup Stræde 17, Outrup, 7900 Nykøbing Mors
(Åbent mandag og fredag i følge aftale)

Klinik Midtmors, Bystedvej 4, Durup, 7870 Roslev
(Åbent tirsdag og torsdag i følge aftale)
 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk