KCL Motion starter 3 måneders kur i Skive

Sundhed og velvære:

De fleste motionscentre melder om rekordstor interesse netop i starten af det nye år – og det er også tilfældet hos KCL Motion i Skive. Her har man blot taget et ekstra initiativ, og tilbyder et særligt tre måneders program, hvor der er ekstra fokus på det at få smidt de overflødige kilo. Udover tre faste ugentlige træningssamlinger på holdet kan deltagerne naturligvis træne alt det de vil, ligesom de tilbydes caféaftener med en tilknyttet diætist, der vejleder og giver gode råd om indkøb, kostsammensætning og valg af de rigtige sunde madvarer.

 

-Vi har kaldt det for ’3 mdr. kuren’, netop fordi vi kører holdtræningen fast tre gange om ugen i tre måneder, fortæller afdelingsleder Kim Kjer, KCL Motion. Der er rigtig mange eksempler på, at mange har den gode vilje til at få trænet ekstra lige efter julens mange fristelser, men så er der desværre også mange, der falder fra, når der er gået nogle få uger med den individuelle træning. Men når du er på et hold, og hvor træningen nøje tilrettelagt og målrettet på netop vægttab, så tror vi på, at motivationen holder, lyder det fra Kim Kjer.

 

Foreløbig har mere end 30 personer tilmeldt sig 3 måneders kuren, der starter med indvejning mandag 11. januar klokken 18, hvorefter der er den første fællestræning klokken 19. 

 

Interesserede kan stadigvæk nå at tilmelde sig holdet ved at kontakte receptionen i KCL Badeland og Motion.

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk