Info-møde om de kommende idrætsklasser

Sundhed og velvære:

Fra og med august kan unge idrætstalenter i Skive Kommune få muligheden for at kombinere træning på højt niveau med deres almindelige skolegang.

Skive Eliteidræt er et tilbud, kommunen har etableret i samarbejde med Aakjærskolen fra og med 7. klassetrin.

Tirsdag den 15. januar fra kl. 19.00-20.30 afholdes der på Aakjærskolen et møde, hvor du kan høre nærmere.

Bliver du optaget i idrætsklassen, går du i skole som alle andre. Samtidig bliver dit sportslige talent styrket, da din træning vil blive en del af din træning. Du vil også lære, hvad det vil sige at være et talent. Du vil blandt andet modtage undervisning i mentaltræning, kostvejledning, skadesforebyggelse, restitution, antidoping m.m. Der vil også være mulighed for at tilrettelægge skolegangen, så du kan deltage i konkurrencer og stævner.

Idrætsklassen er et tilbud til de unge talenter, der har ambitioner med deres sport. Det kræver, at du er motiveret for at give den en ekstra skalle, for du kommer til morgentræning to gange om ugen. Men du vil også blive en del af et fællesskab, hvor vi arbejder sammen om at få skabt den bedst mulige balance mellem idræt, skole og fritid.

Kom og hør mere om ansøgningsproceduren, stil spørgsmål og bliv klogere på dine muligheder som ungt sportstalent i Skive Kommune til informationsmødet.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk