Gratis healing på Skive Bibliotek

Sundhed og velvære:

Fra og med mandag eftermiddag den 14. august og de følgende mandage kan man klokken 16.45 modtage gratis healing på Skive Bibliotek. Man møder blot op. Bag tilbuddet står organisationen ”Hearts & Hands” blev stiftet i 2003 på initiativ af musikeren og forfatteren Lars Muhl.

Den enkelte healing tager mellem 10 og 20 minutter pr. person, og efter healingen kan man eventuelt blive og være med til afslappet fælles samvær. Man vil forud blive instrueret i, hvordan healingen foregår.

Terapeuterne i Hearts & Hands er alle erfarne healere, der arbejder frivilligt, anonymt - og har tavshedspligt. Den frivillige organisation har også healingscentre i København, Århus, Næstved og Haderslev.

Healingen tilbydes til alle – syge som raske. Der er intet kriterium for at modtage healingen, blot et JA til at tage imod det, som bliver givet. Så tilbuddet gælder også for dig, som blot ønsker en fredelig stund eller at lade op i dit travle liv.

Healing i tavshed

Healingen foregår i tavshed – der er således ingen dialog med modtageren omkring problemstillinger eller ønsker, men fokus på at hjælpe den enkelte ind i sig selv, hvilket bl.a. er det, der sker i en healing. Det enkelte menneske kan komme i kontakt med sit dybere selv, sin egen kvalitet af fred, og som sådan er der ikke noget hokus pokus i det. Det er blot et spørgsmål om at få livsenergien til at strømme.

Healerne vil gerne gå i dialog med gæsterne som samlet gruppe, når healingssessionen er tilendebragt. Det kan være et hyggeligt møde, som alle klienter og healere kan deltage i. Det sociale fællesskab her vil ikke bære præg af terapi men mere et forum, hvor alle kan udtrykke sig om det, man har på hjerte.

Non-profit og upolitisk organisation

Hearts & Hands er en non-profit og u-politisk organisation, der er baseret på frivillig arbejdskraft. De frivillige terapeuter og healere stiller vederlagsfrit deres tid og evner til rådighed for mennesker, der ønsker healing.

Der er for tiden fem healere tilknyttet centret i Skive. Organisationen arbejder ud fra en holistisk virkelighedsopfattelse, og mener blandt andet, at alt grundlæggende er forbundet, og at mennesker er en del af en større helhed. Dette betyder for eksempel også at fred i verden starter med fred i det enkelte menneske.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk