Foredrag om fibromyalgi på Skive Bibliotek

Sundhed og velvære:

Mød coach og sygeplejerske Zezza-Maria Skovager og hør hende fortælle om den personlige mestringshistorie og om livet med fibromyalgi.

Det sker på Skive Bibliotek tirsdag den 12. september kl. 19 – 21. I et åbenhjertigt foredrag hun fortælle om sine egne erfaringer med sygdommen og besvare spørgsmål.

Sommetider slår livet en kolbøtte og vi bliver udfordret på måder, som vi ikke forventer.

Udfordringerne med diagnosen fibromyalgi kan være mange og seje, men de kan overvindes, sådan at vi igen kan mærke solen på vore kinder.

Med fibromyalgi ser man rask ud. Men selvom det ikke er til at se, er man altså syg - kronisk syg. Det er et liv med konstante smerter og en enorm træthed. Hvad der er en selvfølge for andre, rent fysisk, er oftest en plage. Når man lever med en kronisk sygdom, er ingen dage ens. Derfor bliver livet fyldt med planlægning og prioritering. Hvad vil jeg og hvornår? - og ikke mindst, hvad kan man holde til.

Kom og hør om den rutchebane-tur, som mange fibromyalgi patienter oplever, fra diagnosen stilles, til livet atter kommer i balance. Foredraget er gratis og henvender sig til alle med interesse i fibromyalgi.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk