Danske og lokale frisører indstillet til international pris

Foto: ZoomByZoom
Sundhed og velvære:

De to frisører bag kæden ZOOM BY ZOOM med saloner i Thisted, Skive og Holstebro, Kristian Bertelsen, Thisted, og Marianne Henriksen, Skive, er blevet nomineret til Intercoiffure Mondial Best Continental Academy 2019, der uddeles den 1. juni 2019 i Paris.

De to danske frisører er indstillet for deres arbejde med at dygtiggøre frisører ikke bare i Danmark men også i udlandet. Det sker gennem ZOOM BY ZOOM Academy.

- Vi har udviklet en lang række forskellige kurser og seminarer, der henvender sig til alle typer frisører.  Vi underviser i alt omkring nyeste trends og teknikker og afholder shows og seminarer for frisører og frisørlaug samt skræddersyer kurser, der er tilpasset den enkelte frisør eller frisørkæde. På den måde dækker vi hele paletten, forklarer Kristian Bertelsen.

Han driver sammen med Marianne Henriksen frisør-akademiet og den voksende kæde af franchisesaloner, som på nuværende tidspunkt er repræsenteret i Thisted, Skive og Holstebro.

Innovation er vejen frem
De to startede op tilbage i 2012 og for dem er det i høj grad udvikling og hårdt arbejde, der nu bærer frugt.

- Vi udvikler og optimerer hele tiden klippeteknikker samt alt inden for hårfarvning, og det er der stor efterspørgsel på både i de større og mindre frisørforretninger. Vi giver det der friske pust, der skal til for, at en mindre lokal salon i en mindre by, også er med på de nye trends og teknikker, fortæller Marianne Henriksen.

Udover undervisning i klippe- og farveteknikker arbejder ZOOM BY ZOOM Academy bevidst med at udvikle forretningsdelen af de enkelte frisørforretninger.

Med udgangspunkt i forretningskonceptet “Zoom into Business” undervises bl.a. i salg, kundeservice, konceptualisering, markedsføring og alm. forretningsforståelse.

- Noget, der har skabt større arbejdsglæde hos de ansatte i salonerne, højere kundetilfredshed og ikke mindst bedre bundlinie hos rigtig mange frisørforretninger landet over, fortæller Kristian Bertelsen.

ZOOM BY ZOOM har flere end 750 frisører fra hele landet gennem akademiet hvert år, og indstillingen til den internationale pris, betyder meget for de to iværksættere.

- Da vi startede tilbage i 2012, havde vi slet ikke drømt om, at vi en dag ville blive nomineret til så prestigefyldt en pris, som den her er, siger Marianne Henriksen.

Det er ikke kun i Danmark, der er bud efter ZOOM BY ZOOM. De to frisører har rejst rundt med ZOOM BY ZOOM i en række lande verden over og laver også shows for store frisørbrands som fx Wella, ICON Hairspa, Hairteam Company og HH Simonsen.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk