Autisme konference 2015 i Skive

Sundhed og velvære:

Skive konferencen oplyser: At autisme konferencen i Skive er international, og afholdes for 26. gang og tiden flyver afsted, og inden man får set sig om, er det Skivekonference-tid.

Derfor vil vi gerne minde dig om tilmelding – og gør du det inden 14. september, får du 2 dages autismekonference til kr. 2.775. Det betyder, at du sparer kr. 200.

I år har vi valgt at udbyde 150 billetter til halv pris for pårørende og personer med autisme. 10 af de billetter er endda helt gratis og udvælges ved lodtrækning. Så er du selv i den gruppe, eller kender nogle der er, gælder det bare om at slå til eller sprede budskabet.

Hvad enten man er fagperson, pårørende eller selv har autisme, har man brug for de rette værktøjer for at skabe trivsel og udvikling i en hverdag eller et liv med autisme. Vi er trukket i arbejdstøjet for at give dig en god oplevelse med relevant viden og de bedste værktøjer. Skivekonferencen byder på inspirerende foredrag, erfaringsudveksling mellem teoretikere og praktikere, 27 forskellige workshops, festlig underholdning torsdag aften – og ikke mindst varme smil og gratis kaffe på kanderne ad libitum.
 
Læs mere om konferencen og se programmet her.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk