Lokal talentfuld springrytter imponerer stort i Ålborg

På billedet ses Anna-Mathilde på Cocio sammen med hendes træner fra Skive Rideklub, Louise Christens
SPORT:

Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, deltog i weekenden til de jyske mesterskaber i Ålborg.

Hun lagde flot ud på hendes hest, Cocio Blue Højvang, med en placering fredag i MB (130 cm høje spring). Denne klasse fungerede som opvarmning for parret inden de skulle ride kvalifikation til mesterskaberne i den højere MA klasse, hvor springene er på 135 cm.

Anna-Mathilde, der springer for Skive Rideklub, viste igen flot ridning. Desværre blev det til et nedslag på aller første spring, så de blev i første omgang ikke kvalificeret til finalen, da det krævede en fejlfri tur i hovedrunden.

Presset var derfor stort, da Anna-Mathilde lørdag igen skulle prøve at kvalificere sig til finalen. Det var dog ikke til at se, da de først kom ind på banen. En koncentreret Anna-Mathilde styrede Cocio hurtigt rundt på den svære bane i Ålborg. Tiden var så hurtig, at de lagde sig i spidsen, hvor de lå indtil 3. sidste rytter, som akkurat slog dem. Men ikke desto mindre var det et meget imponerende resultat, at Anna-Mathilde som juniorrytter får en andenplads til et landsstævne, hvor hun konkurrer mod landet bedste ryttere.

Der var grund til at håbe på et stort resultat ved finalen søndag. De red ind som en af de første på den meget svære bane. Det sværeste Anna-Mathilde og Cocio til dato har sprunget. De kom rigtig godt fra start og klarede de første svære spring i flot stil. Desværre var ekvipagen uheldige at få et nedslag på det sidste spring i 3 kombinationen. Anna-Mathilde sagde efter turen,  at det var tydelig, at Cocio blev træt, og han synes, det sidste spring var meget hårde. Alligevel blev det ikke til flere fejl på banen, og de endte med en 9. plads i finalen i det stærke felt til det jyske mesterskab.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk